logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Steampunk DecoRomânia: cu totul alt tip de minibar

Minibarul este una dintre piesele de mobilier cele mai iubite de români. Dă bine să ai așa ceva in living, pentru a-ți impresiona prietenii. Totuși, vorbim de o modă învechită. Steampunk DecoRomânia rescrie viitorul minibarului, cu extrem de multă creativitate.

steampunk_profil-3659
Unele dintre modele de suport vin cu sticla de alcool inclusă/Steampunk DecoRomânia
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Noiembrie 2018

Minibarul nu se mai găsește printre recomandările creatorilor de spații frumoase. Dar dacă vrei să ai câteva sticle de vin la îndemână, discret și nu ostentativ, am descoperit echipa Steampunk DecoRomânia, care exact cu așa ceva se ocupă: confecționarea de minibaruri în cele mai inedite feluri, folosind – culmea! – materiale foarte dure, în speță metalice, adesea fier forjat. Iată trei propuneri de minibar care cu siguranță vor face senzație în orice casă:

Steampunk DecoRomânia
Steampunk DecoRomânia

Suportul de vin CHITARA, un accesoriu absolut decorativ, întrucât încape în el o singură sticlă de vin. Dar impactul vizual este asigurat! Steampunk DecoRomânia a realizat acest obiect modern din metal, roți dințate și piese mecanice, în forma unei chitare electrice. Suportul de vin CHITARA poate fi folosit în picioare sau poate fi prins pe perete. Mărime: 100x40cm.

Steampunk DecoRomânia

VINOTECA MOBILĂ de la Steampunk DecoRomânia poate fi realizat la comandă, adică personalizat ca dimensiuni, dar și în ce privește calitățile estetice. Este o alternativă de vis la minibarul greoi și impozant. VINOTECA MOBILĂ poate fi folosită ca bar mobil, datorită roților, dar și ca masă de servit o sticlă de vin. E prevăzut cu suporturi pentru pahare și sticle.

Steampunk DecoRomânia

Suportul VIȚA-DE-VIE este recomandat celor care pun accent pe personalizarea spațiului personal, dar și pe stilul minimalist. Acest suport confecționat din fier forjat nu doar că este o opțiune practică pentru păstrarea sticlelor de vin, dar este și o soluție decorativă. Se prinde pe perete și lasă impresia unui accesoriu ce invită atmosfera de toamnă înăuntru.
Pentru Steampunk DecoRomânia, stilul este cel industrial, plin de complexitate, dar și elemente ingenioase. Deocamdată, îi puteți găsi doar pe Facebook.
 

Publicitate