logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Elvila: Mobilă magică pentru cei mici

Elvila este unul dintre brandurile de mobilier cele mai cunoscute din România, având o experiență îndelungată pe piața de profil. Echipa Elvila ne-a obișnuit cu seturi și piese de mobilier dintre cele mai clasice, dar și moderne, oferind colecții pe placul mai multor categorii de clienți.

elvila_magic-3509
Mobilier pentru copii, inspirat de gusturile celor mici/Elvila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 August 2018

În ce privește mobilierul pentru camera copilului, Elvila mizează pe culoare, funcționalitate și design. Vorbim despre setul denumit sugestiv Magic, potrivit pentru apartamentele din România.
Setul de mobilier pentru copii Magic de la Elvila este unul dintre cele mai moderne de pe piața producătorilor de mobilă din România. Magic reprezintă un ansamblu corp extrem de practic, ce răspunde mai multor nevoi, ocupând cât mai puțin spațiu cu putință.

www.elvila.ro

Ansamblul Magic cuprinde trei corpuri de depozitare – un dulap mare cu uși, un dulap mai mic tot cu uși verticale și un corp de birou cu o ușă. Patul este unul de tip suspendat deasupra biroului, masa de lucru pentru lecțiile de acasă fiind și ea inclusă. Cel mai simpatic element este scara de acces la pat, scară cu trepte ce reprezintă de fapt alte spații de depozitare, sub forma unor cuburi adânci. Material: pal melaminat. Finisaj: stejar sonoma și inserții de turcoaz și alb.
 

Publicitate
Publicitate