logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cea mai vândută măsuță de la Urban Woods

O tânără echipă de producători de mobilier din lemn recuperat cucerește inimile iubitorilor de frumos nu doar prin piesele de mobilă create, ci și prin opțiunile de personalizare a acestora. Astfel că una dintre cele mai vândute măsuțe de cafea Urban Woods a devenit cea personalizată de chiar cei care au cumpărat-o.

urban_woods-3510
Lemn masiv și metal subțire - esența unei piese de mobilier pe placul românilor/Urbanwoods.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 August 2018

Măsuța Black&Gold Essence de la Urban Woods este o mică bijuterie pentru living, de dimensiuni ideale pentru relaxarea din pauza de cafea. Scundă și cochetă, constă într-o combinație de lemn masiv și metal subțire. Blatul onorează vârsta și imperfecțiunile minunate ale lemnului, imperfecțiuni transformate în calități estetice.

www.urbanwoods.ro
Așa se explică forma geometrică întreruptă. Picioarele foarte subțiri și grațioase compensează masivitatea lemnului, dar asigură stabilitatea mesei. În varianta propusă de Urban Woods, masa Black&Gold Essence are blatul vopsit în negru mat, picioarele fiind aurii – o combinație modernă pentru case contemporane. Însă producătorii încurajează clienții să aleagă ei înșiși combinația cromatică dintre blat și picioare, ceea s-a bucurat de mare succes. Această măsuță Urban Woods a devenit una dintre cele mai vândute ale producătorului.

www.urbanwoods.ro

Urban Woods lucrează cu materiale naturale, cu precădere cu lemn, dar o face în mod responsabil. Adică folosind lemn recuperat – copaci foarte bătrâni, atât din curțile oamenilor, cât și din spațiile publice. E vorba de copaci ce urmează a fi tăiați din cauza vârstei. Astfel că unele dintre piesele lor de mobilier sunt confecționate chiar din bucăți de lemn cu vârste seculare.
 

Publicitate