logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

iSaloni 2018 – Trendurile anului în living

iSaloni a stabilit câteva trenduri noi în ce privește amenajarea livingurilor. La acest eveniment au fost prezenți cei mai prestigioși producători de mobilă din întreaga lume, dar și designeri dispuși să scrie istorie pentru locuințele private.

knoll-3515
iSaloni la tine în living/salonemilano.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 August 2018

Trendurile au la bază câteva dintre inovațiile prezentate la diversele standuri internaționale ale târgului iSaloni 2018. Le prezentăm prin prisma pieselor de mobilier:

Mobilă înflorată de la Angelo Cappellini

www.salonemilano.it

Pentru că în Italia, în special la Milano, confortul și eleganța clasică merg mână în mână, Angelo Cappellini a expus un fotoliu pe cât de luxos, pe atât de incitant. Spătarul este rotunjit, pentru a odihni perfect coloana vertebrală, și înalt, ca un adăpost. Senzațională este și tapiseria acestui fotoliu: din mătase pictată.

Gray by Gervasoni

www.salonemilano.it

Cel mai nou model Gray al companiei Gervasoni a căpătat un aer exotic, ca de vacanță într-o țară caldă și îndepărtată. Acest model de scaun pentru living este din lemn natural, foarte robust prin designul jucăuș. Spătarul rotunjit lasă impresia unei îmbrățișări, dar modelul găurit impune folosirea unei pernuțe decorative. Se poate folosi inclusiv pe terasă, fiind ușor de integrat unei atmosfere outdoor.

Kaboom by Pulpo

www.salonemilano.it

O canapea de mare succes, disponibilă din acest an într-o variantă de mobilă tapițată cu catifea de cea mai bună calitate, Kaboom știe să se așeze în centrul atenției. Spătarul este scund, în forma literei C, iar șezutul este adânc și lat, de asemenea rotunjit pe margini. Rezultă o canapea care redefinește noțiunea de confort – produsul a fost special creat pentru iSaloni.
Inovator!

Publicitate