logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Somproduct – trei paturi de vară

Dacă vrei ca vara să nu se mai sfârșească, poți opta pentru o amenajare interioară a casei tale în spirit estival. Adică poți redecora dormitorul în așa fel încât să trăiești cu impresia atmosferei lejere de anotimp cald, alegând unul dintre modele de pat cele mai în ton cu starea de vacanță.

somproduct-3522
Paturi de vară pentru o casă primitoare/Somproduc.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 August 2018

Inspirate parcă din pozele de vacanță, aceste trei modele de pat de la Somproduct sunt cu totul inovatoare pentru casele din România, fără legătură cu stilul clasic al patului masiv, fiind create din materiale și cu un design aparent foarte ușoare.

www.somproduct.ro
www.somproduct.ro

Patul Fantasy de la Somproduct este din lemn de stejar, dar grație tăbliei suple, ai impresia că este realizat din lemn de bambus. În plus, forma rotunjită, complet atipică, a structurii ce ascunde somiera, se sprijină pe lada de depozitare amplasată central, dând iluzia unei poziții de levitație. Inedit!

www.somproduct.ro

Patul Clemence de la Somproduct este din lemn de salcâm, un lemn ușor ce cheamă la relaxare. Ca design, este un pat simplu, cu tăblie cochetă, iar finisajul alb cu margini de culoarea lemnului reprezintă combinația ideală a stilului marin.

www.somproduct.ro
www.somproduct.ro

Patul Toma Frame de la Somproduct este clar un pat de vară numai dacă te uiți la înălțimea lui… lipsă. Un pat de așezat pe podea, realizat în cel mai exotic stil posibil, din lemn masiv de fag. Structura lemnoasă e mai lată decât salteaua, oferind deci spații de păstrare a cărților, revistelor, chiar telefoanelor, în plus față de cele două noptiere incluse în design. Odihnitor!
Nu irosiți ofertele verii! Vă vor ține de cald la iarnă!