logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Euromobila îți dă înapoi TVA-ul

În perioada 1-8 iunie, Euromobila a pregătit o campanie tentantă pentru orice piesă de mobilier comanzi într-unul dintre magazinele sale din București, Brașov, Craiova: TVA-ul înapoi. Practic, 19% din prețul total al mobilierului se scade la prima achiziție. Au mai rămas doar două zile pentru această ofertă, dar pe site-ul furnizorului se găsesc multe alte surprize plăcute pentru clienți.

Euromobila îți dă înapoi TVA-ul
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Iunie 2024

Recunoscut în special ca furnizor de tapițate pentru living – canapele, fotolii și paturi – Euromobila dispune de un întreg lanț de magazine în care ești întâmpinat cu oferte interesante. Atenție, ofertele nu se pot cumula. Promoția care îți înapoiază TVA-ul este valabilă pentru orice piesă de mobilă Euromobila aflată pe stoc într-unul dintre magazinele rețelei. Poți alege canapele, colțare, fotolii sau paturi, iar în gama de produse a început să apară și mobilierul din lemn masiv, cel mai adesea mese de dining sau mic mobilier de tip unicat.

euromobila.ro

O altă campanie de reduceri se derulează la momentul acesta în cadrul categoriei dormitor: două model de pat tapițat, Monza și Philadelphia, se pot achiziționa cu o reducere de preț de 15%. Acestea pot fi personalizate la nivelul culorii tapițeriei și în ce privește dimensiunile.

euromobila.ro

La capitolul noutăți, Euromobila și-a îmbogățit portofoliul cu fotoliul Atena, un mode extensibil confortabil și simplu de folosit, pe care-l poți preface în pat pentru o persoană dintr-o mișcare. Este disponibil în mai multe variante cromatice și la deschidere atinge o lățime de 87 cm și o lungime de 186 cm. Face parte din colecția Atena ce cuprinde și un model de canapea extensibilă pentru două persoane.

euromobila.ro
euromobila.ro

Tot la noutăți intră și colecția de măsuțe de cafea din lemn și rășină epoxidică. Sunt produse din lemn masiv unicat și pot fi achiziționate cu o reducere de preț de 15% în perioada aceasta. Toate ofertele acordate de Euomobila se referă la piese comandate în magazinele sale, în limita stocului disponibil. Acestea sunt deschise chiar și în zilele de duminică, cu program redus până la ora 14:00.

Despre Euromobila
Producător de canapele tapițate, Euromobila a fost înființată cu 23 de ani în urmă și oferă astăzi clienților o varietate de canapele, fotolii și paturi realizate în stiluri ușor de integrat oricărei amenajări – clasice sau moderne. Pune la dispoziția clientului o bogată paletă cromatică, dând o șansă tapițatelor în culori îndrăznețe care să impună atmosfera.

Publicitate
Publicitate