logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

nZEB Expo 2024: un eveniment dedicat locuinței sustenabile

În perioada 14-16 iunie, la Romexpo, pe suprafața Pavilionului B2, va avea loc un eveniment ajuns la cea de-a treia ediție: nZEB Expo, având ca subiect principal de discuții, trenduri și soluții locuința viitorului din punctul de vedere al sustenabilității. „Nearly zero energy buildings” este sloganul care se află la baza evenimentului pus în scenă de Soflete, The Concept și Event Builders.

nZEB Expo 2024: un eveniment dedicat locuinței sustenabile
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iunie 2024

Obiectivul asumat de nZEB Expo este unul ambițios, și anume schimbarea radicală a modului în care se construiește la noi în țară și transformarea casei pasive într-un stil de viață. O ambiție exprimată de organizatori este ca această manifestare să devină cea mai importantă la nivelul țărilor din Europa de Est. Sunt invitați să participe toți actorii industriei de construcții și amenajări interioare, de la oamenii tehnici până la cei mai creativi – arhitecți, ingineri, dezvoltatori imobiliari, personal din domeniul energetic, constructori și producători de materiale de construcție. Ca evoluție, nZEB Expo a crescut în doi ani enorm la nivelul participanților, trecând de la 4.000 în anul 2022, la 15.000 anul acesta.

nzebexpo.ro

De ce să participi la nZEB Expo?

Criteriile de participare ca expozant se regăsesc pe site-ul evenimentului:
• Producători de materiale de construcție sustenabile
• Dezvoltatori de produse specifice pentru construcția casei pasive
• Colaborator activ al arhitecților și inginerilor în sensul de soluții sustenabile
• Interesat de interacțiune și colaborare cu ceilalți actori din domeniul construcțiilor

nzebexpo.ro
nzebexpo.ro

Programul nZEB Expo

Fiind un eveniment de profil, dedicat vizitatori profesionali, programul celor trei zile este încărcat de workshop-uri și întâlniri programate, fiind pregătite trei spații de tip scenă pentru discuții – main stage, workshow stage, innovation stage. În zona outdoor va fi pregătită o adevărată expoziție de tiny house-uri și construcții prefabricate. Printre cei 50 de speakeri confirmați se regăsesc nume precum Carlos Moreno, Omid Gannadi, Eliza Yokina, Alina Silaghi, Andy Szekely etc. Participanții au intrarea liberă.

Despre inițiatorul evenimentului

În spatele acestei inițiative stă Marius Șoflete, un inginer structurist din județul Covasna, care și-a câștigat reputația pe plan național devenind cel mai relevant creator de conținut tehnic dedicat construcțiilor sustenabile în România.

Publicitate
Publicitate