logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Feydom a împlinit 6 ani în România

Vara este momentul cel mai prielnic pentru aniversări, iar în această perioadă brandul de canapele modulare Feydom chiar are ce sărbători. S-au împlinit șase ani de când este prezent pe piața din România, iar reprezentanții au decis să marcheze acest fapt printr-o serie de reduceri aplicate câtorva din produsele lor cele mai de succes.

Feydom a împlinit 6 ani în România
Andreea Chiru  |  10 Iulie 2024

Luna trecută s-au împlinit cei șase ani de Feydom în România, chiar spre finalul lunii, iar clienții au putut beneficia cu acest prilej de o reducere de preț de 20% la oricare dintre modelele de canapele și fotolii ale brandului. Campania s-a derulat în perioada 25-30 iunie, însă la momentul actual o altă campanie este în deplină desfășurare: reducere de preț de 10% pentru gamele BonBon și Clooods, de-a lungul lunii iulie.

feydom.ro

Ambele modele de canapea modulară se numără printre cele mai consacrate, exprimând perfect spiritul Feydom: numeroase opțiuni de configurare, design minimalist combinat cu funcționalitate deplină, varietate plăcută de nuanțe, tapițerii foarte rezistente. Ambele game Feydom înscrise în campania de reduceri pot lua forme dintre cele mai diferite, servind cel mai adesea drept canapea pentru toată familia pe durata zilei și prefăcându-se într-un confortabil pat matrimonial pe durata nopții.

feydom.ro

O altă noutate Feydom pentru vara anului 2024 o reprezintă lansarea unei noi game: Bard. Este un produs minimalist prin modularitate, numărându-se totuși printre canapelele masive ale producătorului – un model impozant, rezistent, care atrage toată atenția în încăpere. În plus, este un produs dehusabil ceea ce contribuie la trăinicia sa și a culorii țesăturii. Apropo de țesătură, recomandarea Feydom este stofa raiată, plăcută la atingere și cu un vibe de clasic contemporan. Gama Bard include trei module de mărimi diferite, spătare și perne, putând fi configurată în mai multe feluri de-a lungul unei singure zile: canapea de colț, canapea dreaptă de trei locuri, scaun și otoman.

feydom.ro
feydom.ro

Mesajul Feydom cu ocazia aniversării: „Feydom sărbătorește 6 ani de confort și eleganță! De 6 ani, Feydom transformă fiecare casă în ACASĂ cu ajutorul canapelelor versatile și stilate.”

Publicitate
Publicitate