logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Aplux – mobilier outdoor din materiale exclusiviste

Terase în aer liber indiferent de condițiile atmosferice? O companie din Târgu Secuiesc, județul Covasna, este unic importator în România a două branduri exclusiviste din domeniul mobilierului în aer liber. Aplux aduce în țara noastră cele mai șic colecții Higold și Apple Bee, asigurând nu doar piese de lux, ci și servicii pe măsură. În cadrul proiectele la comandă, compania livrează atât mobilier, cât și soluții de umbrire.

Aplux – mobilier outdoor din materiale exclusiviste
Andreea Chiru  |  09 Iulie 2024

Cele două branduri de mobilier outdoor importate de Aplux se caracterizează printr-un design ultramodern și un grad de rezistență excepțional, oferind soluții de amenajare a terasei la nivel internațional.

Apple Bee este un brand din Olanda ce pune accentul pe materialele folosite, lansând pe piață țesături dintre cele mai trainice în timp și sub influența factorilor atmosferici. Cel mai des, structura pieselor este din lemn de tec, una dintre variantele cele mai durabile, un lemn originar din Indonezia, obținut din surse sustenabile. Tapițeria scaunelor și canapelelor se bazează pe tehnologia unică Bee Wett care nu lasă apa să pătrundă în țesătură – este un material impermeabil, cu o putere uimitoare de uscare și care se poate spăla fără probleme. Garantat rezistă sub acțiunea razelor ultraviolete, dar și în cazul expunerii la mucegai și putrezire. Estetic, seturile Apple Bee se remarcă printr-un design simplu, proaspăt, cursiv, o combinație de perne pufoase și structuri suave indiferent de muchiile liniare sau rotunjite, fie că vorbim de seturi masă/scaune sau de seturi tip living în aer liber.

aplux.ro
aplux.ro

Higold, cel de-al doilea brand prezent în România prin Aplux, introduce un alt material excelent pentru mobilierul outdoor: olefinul, o țesătură inventată în Italia la categoria materialele ecologice – se bazează pe fire de polipropilenă, simplu de obținut și mai ales în chip sustenabil: nu necesită folosire de resurse naturale și are cea mai mică amprentă de carbon posibilă. Printre avantaje se numără rezistența la căldură și la umezeală, putere rapidă de uscare, protecție contra mucegaiului, decolorării și chiar a pătării. Seturile de mobilier Higold disponibile la noi se caracterizează prin combinații inovatoare: canapele prevăzute cu elemente ce servesc drept suporturi pentru băuturi răcoritoare sau pentru gadgeturile momentului.

aplux.ro
aplux.ro

Colaborare B2B
Aplux se adresează în mod special persoanelor juridice din domeniul HoReCa, cu următoarele beneficii: consultanță în alegerea produselor, oferte adaptate fiecărui proiect, discounturi în funcție de volum, design vizual la cerere, livrare gratuită în condiții premium, depozitare gratuită timp de 120 de zile.

Publicitate
Publicitate