logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Feydom lansează canapeaua verii: Cascais

La aniversarea a cinci ani de prezență pe piața de mobilă din România, Feydom a marcat numeroase noutăți, de la lansarea unei noi platforme online de prezentare până la lansarea unui nou model de canapea modulară. Poartă denumirea Cascais și până la finalul lunii iulie poate fi cumpărată cu discount de preț. Evident, acest model este disponibil în mai multe variante de dimensiune și culoare.

Feydom lansează canapeaua verii: Cascais
Andreea Chiru  |  20 Iulie 2023

Canapeaua Cascais de la Feydom se numără printre modelele cele mai reprezentative pentru mobilierul modular, putând fi configurată în mai multe feluri. Sunt disponibile patru variante principale, cel mai simplu fiind Cascais RA – un colțar de transformat în canapea de două locuri și pat dublu – iar cel mai elaborat fiind modelul Cascais G, cu cinci locuri în variantă de colțar. Designul este unul modern cu tușe confortabile, ușor de integrat oricărei amenajări interioare și pe placul oamenilor tineri și dinamici, cât și al celor în căutarea unui grad înalt de comoditate.

Feydom.ro

Multifuncționalitate: modelul Cascais G se poate configura în pat matrimonial, paturi twin, două canapele, canapea și fotoliu, colțar cu cea mai mare ușurință. Transformările se bazează pe un mecanism de minimă ridicare și îmbinare, deci nu necesită folosirea niciunei unelte și nici cine știe de forță fizică. Picioarele sunt fabricate din lemn de stejar, iar înălțimea canapele permite curățirea podelei de dedesubt ori de câte ori se dorește.

Feydom.ro
Feydom.ro

Un mare avantaj al canapelei Cascais de la Feydon este husa detașabilă, astfel că se poate spăla cu ușurință, dar se poate și schimba la un moment dat cu alte culori ale colecției. Acest tip de canapea minimalistă se poate achiziționa până la finalul lunii cu o reducere de preț de 10% și a fost anunțată de producător drept canapeaua verii.

Alte noutăți Feydom
Lansarea unui site mai ușor de navigat, păstrând aplicația Feydon Designer ce ajută clientul să-și configureze simplu și singur canapeaua mult dorită. O altă noutate: showroom-ul din București, strada Mihai Eminescu, amenajat sub forma unui paradis al canapelelor modulare.

Publicitate
Publicitate