logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

FOTO: Bradul de Crăciun în șase variante neobișnuite

Haideți să încercăm ceva nou anul acesta: un brad de Crăciun neobișnuit, prietenos cu mediul înconjurător. Îl putem crea singuri acasă, din ce avem la îndemână: cărți, accesorii decorative, bucăți de lemn sau mobilă.

www.imgur.com
Altfel de brad de Crăciun www.imgur.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Decembrie 2015

Bradul de Crăciun nu este un simplu copăcel mutat din pădure în casă, ci este o adevărată stare de spirit. Așa că îl putem crea și singuri, cu puțină imaginație. În primul rând, bradul de Crăciun este locul în jurul căruia se așază cadourile de la Moș Crăciun; și ce poate fi mai potrivit decât un brad realizat din scrisorile trimise Moșului? O bucată de carton tăiată în formă triunghiulară și împodobită cu scrisori colorate și vesele poate fi o variantă de brad de Crăciun pe care întreaga familie o va îndrăgi.

www.hgtv.com
Bradul din scrisori www.hgtv.com

Pentru iubitorii de natură montană, avem o idee strașnică: bradul de Crăciun din câteva scândurele rămase prin casă sau chiar desprinse din paleţi de lemn care au devenit în ultima vreme o inepuizabilă sursă de mobilier ieftin sau chiar decorațiuni inedite. Scândurile se prind ușor, bătute în cuie, iar farmecul bradului rezultat va depinde doar de imaginația fiecăruia: se pot folosi bucățele de hârtie de împachetat, funde colorate, săculeți de cadouri pentru bijuterii, scrisorele sau orice altceva ne trece prin cap.

http://www.popsugar.com/
Lemn reciclat www.popsugar.com

Iubitorii de literatură pot sărbători Crăciunul în mod inedit: cu ajutorul unui brad din… cărți! Este cea mai eco-friendly variantă și poate cea mai creativă. Tot ce trebuie este să mutăm cărțile din bibliotecă în locul destinat bradului de Crăciun. Volumele se așază unele peste altele, ca pe etaje, iar ca decorațiuni sunt suficiente ghirlandele din luminițe colorate. În rest, culorile de pe coperțile cărților vor da bradului tot farmecul și personalitatea de care e nevoie.

www.greenmoxie.com
Sătui de citit? www.greenmoxie.com

Brăduțul etajeră poate fi folosit ani la rând și ori se confecționează la un atelier de mobilier pe comandă, ori poate fi construit și acasă. Este o piesă de mobilier simplă, dar de efect și practică: nu ocupă loc, fiind prinsă pe perete, apoi se personalizează după sufletul și imaginația fiecăruia, cu poze de familie, accesorii ornamentale sau mici cadouri frumos împachetate.

www.curbly.com
Brad - mobilier pentru tot anul www.curbly.com

Sigur aveți pe acasă sau la țară, la bunici, o scară de lemn, din aceea tradițională, care se deschide în formă triunghiulară. Ei bine, înseamnă că aveți deja bradul de împodobit! Scara poate fi decorată cu globuri și luminițe colorate într-o mie de feluri, astfel încât să obținem un efect de poveste: un "pom de Crăciun" ce inspiră tihnă, căldură și ghidușie.

www.imageboard.com
Scara de lemn a bunicilor www.imageboard.com

Una dintre cele mai simple și ieftine variante de brad de Crăciun este ghirlanda din luminițe de pom. Ideal este să avem mai multe ghirlande pe care să le prindem pe perete sub forma unui brad, deasupra unei prize. Putem folosi luminițe albe sau galbene, dar pentru un efect cu adevărat de sărbătoare cele mai potrivite sunt luminițele colorate. Pe ghirlandă se pot prinde, din loc în loc, și globuri mici și ușoare.

www.amerrymishapblog.com
Luminițe de Crăciun www.amerrymishapblog.com

Crăciun fericit!

Publicitate