logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

A fost desemnat Artizanul Anului 2015!

O petrecere de pomină, organizată în seara zilei de 22 decembrie 2015 de către Revista Atelierul, s-a încheiat cu desemnarea celui mai talentat designer al anului în curs: Nicoleta Stoian de la brandul Nicomade.

www.revista-atelierul.ro
Din inima Crăciunului - www.revista-atelierul.ro
Andreea Chiru  |  28 Decembrie 2015

Industria designerilor și creatorilor de produs a sărbătorit și anul acesta Crăciunul cu o petrecere pe cinste: "Crăciunește cu Atelierul". Este vorba despre cea de-a cincea ediție a unui eveniment ce are la bază concursul "Artizanul Anului", organizat de Revista Atelierul.

De data asta, "Crăciunește cu Atelierul" s-a desfășurat în Journey Pub din București și a ținut ore în șir, de la 15:00 la 20:00, intrarea fiind liberă.

www.revista-atelierul.ro
Decorațiuni unicat, personalizate - www.revista-atelierul.ro

Dincolo de tratația cu vin fiert și ceai, dincolo de atmosfera veselă și tinerească întreținută de Corul Sound, designerii au fost invitați să îmbodobească cel mai creativ brad de Crăciun. Fiecare a venit cu produse proprii, handmade, care să-i reflecte stilul, brandul și imaginația.

www.revista-atelierul.ro
Crăciunește cu Atelierul - www.revista-atelierul.ro

Bradul revistei Atelierul a dispus astfel de cele mai drăgălașe decorațiuni unicat, realizate din materialele cele mai diverse, de la ciocolată și turtă dulce, până la lemn sau fetru și ceramică.

www.revista-atelierul.ro
Veselia Crăciunului, într-o singură steluță  - www.revista-atelierul.ro

Nicoleta Stoian, fondatoarea brandului Nicomade, a fost desemnată câștigătoarea titlului de "Artizanul Anului 2015" și a oferit revistei Atelierul o decorațiune personalizată, cu numele "Atelierul". Brandul câștigător este deja binecunoscut publicului din România, prin prisma accesoriilor unicat pe care le realizează pe comandă: decorațiuni de Crăciun, figurine pentru torturi aniversare, brelocuri cu chipuri de animăluțe, mărturii pentru botez, suporturi foto, brățări și cercei personalizați, medalioane etc.

www.revista-atelierul.ro
Fetru de Crăciun - www.revista-atelierul.ro

Revista Atelierul aparține Asociației Atelierul de Creație și a fost înființată cu cinci ani în urmă, de 1 aprilie – dar nu a fost o păcăleală, ci un proiect îndrăzneț și tineresc, menit a sprijini industria tinerilor creatori și designeri de produs din România.

www.revista-atelierul.ro
Brăduțul Deco Box - www.revista-atelierul.ro

Publicitate
Publicitate