logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Scaunele Traffic Chairs te înveselesc pe loc

Ergonomice, directoriale, cu brațe sau pe roți, scaunele Traffic Chairs surprind prin culoare, material textil și povești jucăușe.

www.scauneergonomice.ro
Terapia culorilor - www.scauneergonomice.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Decembrie 2015

Cine ar fi crezut că un simplu scaun de casă sau de birou sau de sală de așteptare poate fi atât de viu și zglobiu? Scaunele producătorului Traffic Chairs din Cluj invită la joacă, prin prisma formelor, culorilor și combinațiilor de materiale textile.

Când spui scaun ergonomic sau fotoliu directorial ai în minte ceva sobru, impunător și ultramodern. Traffic Chairs are însă altă viziune – una a poveștilor, culorilor și combinațiilor neașteptate. Scaunele producătorului din Cluj au la bază terapia culorilor; se vând în peste 30 de variante de culoare, adesea în combinații care dau viață întregului spațiu în care sunt amplasate.

Spre exemplu, unul dintre scaune a fost îmbrăcat de sus până jos în ceea ce producătorii de mobilă numesc mostre de culoare. Cele 30 de nuanțe din gama Traffic Chairs și-au găsit locul pe suprafața aceluiași scaun, model ergonomic pentru biroul de acasă sau cel de la serviciu.

www.scauneergonomice.ro
Care e culoarea ta preferată? - www.scauneergonomice.ro

Din pasiune pentru tenis, Traffic Chairs a confecționat un scaun accesorizat cu mingi de tenis și plasă de fileu, în combinația de culori deja consacrată – negru și verde. Scaunul a fost achiziționat de tenismenul Horia Tecău, în timp ce clienții români au la dispoziție un model reinterpretat al originalului.

www.scauneergonomice.ro
Culori inspirate de un sport nobil - www.scauneergonomice.ro

Dincolo de culori, scaunele Traffic Chairs sunt la fel de variate și în ce privește materialul textil care le îmbracă. Producătorul din Cluj folosește materiale în combinații dintre cele mai neașteptate: lână naturală, fetru, catifea, piele ecologică sau naturală, plasă, pluș și stofă. Scaunele sunt jucăușe, te poți deplasa pe roțile lor în tot biroul, iar la BIFE-SIM 2015, Traffic Chairs a expus și două modele de scaune pentru sălile de așteptare ce iau forma corpului și asigură o mișcare de legănare asemănătoare balansoarelor confortabile din camerele pentru copii.

Publicitate