logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Glix – tapet pentru… ușă!

Dacă pe pereți tapetul se poartă tot mai puțin, în schimb au apărut noi funcționalități pentru acest produs practic și estetic în egală măsură. Spre exemplu, o firmă din România comercializează tapetul pentru uși interioare. Propunerea lor e interesantă.

glix-4052
O modalitate accesibilă de a transforma radical aspectul ușii/Glix.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Aprilie 2019

Tapetul pentru ușă se comportă aproape la fel ca tapetul modern din zilele noastre, ba chiar mai bine. Asta, în ce privește modalitatea de aplicare. Pe scurt, e vorba de un adeziv, rolă pentru scoaterea oricărei bule de aer și o perie pentru finisare. Cei de la Glix asigură clienților inclusiv serviciu de aplicare a tapetului pe ușă, dar numai la cerere. Procesul nu este unul atât de complicat încât omul să nu se poată descurca și singur. Tapetul pentru ușă are calități antizgâriere, fiind un produs rezistent.

Tapetul pentru ușă de la Glix își dă posibilitatea de a schimba sau chiar masca existența ușilor de la interior. E chiar o treabă nostimă, mai ales pentru cei cu simțul umorului. Modelele sunt foarte numeroase și variate ca tematică, permițând alegerea cât mai personalizată. Foarte interesante din punct de vedere estetic sunt modelele de tapet de ușă de Glix cu model de… scară. Rezoluția imaginii de pe tapet este de 600 dpi, adică fotografia pare cât se poate de reală, fiind de mare impact vizual – chiar îți vine să urci scara. Sunt și modele cu imagini ale unei încăperi romantice, atât de în adâncime realizate, încât păcălesc ochiul.

www.glix.ro
www.glix.ro
www.glix.ro
www.glix.ro

Există și modele de tapet pentru ușă pe care sunt imprimate… uși, ceea ce înseamnă de fapt un mod de a-ți înfrumuseța radical ușa, la costuri minime. Colecția de modele de uși e tare variată, plecând de la aspect în stil clasic, provensal, oriental până la unele ceva mai actuale.

www.glix.ro

Și bineînțeles, Glix oferă și tapet pentru ușă cu cadre din natură rurală sau urbană, cu animăluțe sau desene abstracte în special pentru camerele copiilor.

www.glix.ro

Foarte nostimă idee să tapetezi ușa! Iar costurile sunt mai mult accesibile în jur de 150 ron, tapetul fiind realizat din centuri cu lățime de 50 de cm.

Publicitate