logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

HMB Studio – tineri designeri pasionați de lemn masiv

În încercarea de a se adresa unui număr cât mai mare de potențiali clienți, numeroase ateliere de mobilier aleg să folosească materiale mai degrabă accesibile financiar decât materiale scumpe, dar durabile. În a doua categorie se înscriu și doi tineri din Constanța, care preferă să creeze mobilă trainică.

HMB Studio – tineri designeri pasionați de lemn masiv
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2023

Este vorba de HMB Studio, înființat de Andreea, de profesie arhitect și designer de interioare, și de George, cu o diplomă în marketing, dar cu pasiunea mobilei în sânge. Cei doi și-au organizat o echipă de tâmplari cu experiență și au trecut la producție: mobilier din lemn, creat la comanda clientului. Pentru a se diferenția de alte studiouri cu același profil, au decis să pună accentul pe calitatea materialelor naturale și pe un stil care să împace în egală măsură clasicul și modernul. Pe scurt, în portofoliul acestui studio, se regăsesc piese de mobilă unicat, caracterizate de eleganță, funcționalitate deplină și dimensiuni contemporane.

Materiale

La HMB Studio, clientul își poate alege esența lemnoasă din cadrul mai multor variante: esență tare și anume lemn de frasin, fag, stejar și nuc, esență moale, adică rășinoase, și chiar esență de tip exotic, adică lemn de mahon sau larice siberian. În ce privește nuanța pieselor de mobilă comandate, echipa HMB realizează mostre de culoare exact pe materialul ales de client, astfel încât să nu existe surprize la finalul proiectului.

Ce soi de piese de mobilier se pot comanda la HMB Studio

De toate pentru acasă: mobilier pentru living, mobilier cu rol de depozitare, dressinguri, mobilă de bucătărie. Ca stil de mobilier, clientul are la dispoziție două variante – stilul liniar, curat, geometric și modern sau stilul cu accente clasice, caracterizat de detalii ornamentale sub forma motivelor decorative sculptate.

„Suntem recunoscători naturii pentru materia primă lemnoasă și avem grijă să dăm și înapoi prin susținerea a diferite ONG-uri / campanii de plantare și reîmpădurire. Depozităm și reciclăm responsabil materiile prime și deșeurile rezultate în urma procesului de fabricație. Materia lemnoasă utilizată este produsă și certificată la standarde europene.”, se arată pe site-ul HMB Studio.

Publicitate