logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Select Design începe anul cu o campanie de reduceri uimitoare

Sobru, elegant, confortabil și spectaculos, mobilierul de tip american din colecțiile Select Design by Diana Șucu este acum disponibil la reducere de preț în cadrul unei campanii de început de an 2023. Și în privința transportului sunt oferte de luat în calcul.

Select Design începe anul cu o campanie de reduceri uimitoare
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2023

Denumită campania Reducerilor finale, se desfășoară în perioada 4 ianuarie – 4 februarie și este valabilă la piese de mobilier și accesorii de casă din întreaga gamă de categorii Select Design: canapele și fotolii, mobilă pentru dormitor și dining, accesorii ornamentale și corpuri de iluminat. Reducerile de preț sunt de luat în considerare, putând ajunge până la 50% din prețul unui produs. În general, variază între prețuri cu 10%-40% mai mici.

Pentru gama de mobilier de dormitor reducerile de preț ajung la 50%, în campanie regăsindu-se paturi tapițate, noptiere și comode. Doar la colecția de fotolii din piele și stofă, reducerile nu trec de 40%. Canapelele au reduceri de preț între 10% și 50%, majoritatea fiind de 40% din prețul afișat – canapele de două, respectiv trei locuri, în stiluri oricât de clasice sau moderne, având în comun o tapițerie rezistentă și un design cald, primitor.

Campania de reduceri Select Design cuprinde piesele de mobilier din toate cele trei branduri americane de top ale magazinului: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt Interiors. „Piese de mobilier speciale, cu valoare de collectibles în timp și accesorii decorative semnate de artiști celebri, nord-americani” – se arată pe site-ul Select Design by Diana Șucu.

În plus, pentru București și Ilfov se asigură transport gratuit, aici intrând serviciul de livrare și cel de montaj. Tot gratuit rămâne și serviciul de design interior, cei interesați în realizarea unui proiect de amenajare interioară cu piese din colecțiile nord-americane ale Select Design putând beneficia de consultanță gratuită. Acest serviciu poate fi considerat secretul din spatele pieselor de mobilier ale brandului, căci le va pune în valoare integrându-le unei adevărate povești de stil american clasic cu accente moderne.

Publicitate