logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Hol: cuiere supersimpatice

Pentru că orice tânără familie își dorește o  atmosferă de veselie care s-o întâmpine mereu acasă, Magmob s-a interesat care ar fi cele mai nostime organizatoare pentru holurile din România. Vorbim de produse realizate în țara noastră.

mr_house-2651
Atelier din România cu produse de mobilă și accesorii pentru case originale / Mr-house.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Iulie 2017

Le-am găsit în magazinul online Mr. House, sub forma unor creații pe cât de originale ca design, pe atât de funcționale. Dimensiunile le fac ușor de integrat holurilor mari și mici, iar combinațiile cromatice, materialele de lucru și chiar mesajele înscrise sunt fermecătoare, potrivite pentru o atmosferă de acasă.

Cuierul Înghețată este unul dintre cele mai jucăușe produse de acest gen, vândute de Mr. House. Numele spune tot –  e vorba despre un cuier ale cărei agățătoare au forme de înghețată în mai multe forme și arome. În special pentru zilele de vară, este un cuier ce stârnește pofte. Cele cinci agățătoare sunt foarte vesel colorate, contribuind la atmosfera de vacanță estivală a holului. Sunt și foarte rezistente, curierul putând susține până la 7 kg.

www.mr-house.ro

Organizatorul Mail este din lemn natural, dar are un cu totul alt design. Sursa de inspirație – vacanțe la munte. Conceptul este foarte simplu – scândurele de lemn de dimensiuni variate, alăturate și dotate cu accesorii pentru păstrarea scrisorilor și a cheilor. Finisajul natural cu mici accente de culoare albastră impune stilul rustic provensal în holurile din România.

www.mr-house.ro

Un organizator și mai organizat este varianta superioară a celui tocmai prezentat. Este ceva mai mare ca dimensiune (40x60cm), tot din lemn natural, dar se încadrează unui stil de amenajare interioară ceva mai modernă. Pe lângă cele două funcții de atârnare a cheilor și păstrare a facturilor, acest model are în dotare și o mică tăbliță neagră pentru ca zilnic membrii familiei să-și poată lăsa mesaje practice sau vesele.

www.mr-house.ro

Despre Mr. House – atelier din România ce vinde produse unicat, concepute în special de designeri din România. Atelierul a fost înființat sub deviza „Casa bine îmbrăcată”, iar numitorul comun al obiectelor comercializate este pasiunea pentru design.

Publicitate
Publicitate