logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă Retro pentru holuri colorate

Oricât de înguste și mai ales întunecate pot fi holurile caselor, să pui un strop (sau chiar mai mult de un strop) de culoare e o idee grozavă. Imediat, holul capătă mai multă viață, devine mai primitor și într-o anumită măsură poate chiar să pară mai luminos.

retro-4776
Culori frumoase încă de la intrarea în casă/Mobilaretro.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Decembrie 2019

Printre cele mai frumoase piese de mobilă pentru hol, categoria colorate, se numără piesele realizate în stil retro. Aparent sunt piese masive, dar putând fi confecționate la comandă, se adaptează perfect la spațiile deloc generoase ale holurilor. Culorile devin cu atât mai fermecătoare cu cât sunt alese după câteva reguli ale stilului. Iată câteva exemple de la un atelier de mobilă la comandă denumit: Mobila Retro.

Dulapul pentru hol executat în stil retro respectă designul clasic, dar prin cromatică asigură o notă de veselie în hol. Culorile cele mai potrivite sunt cele pastelate, care adaugă un plus de lumină. Dulapul din hol este o alegere eficientă, putând juca și rol de cuier atunci când nu e spațiu suficient pentru ambele, dar păstrând discreția asupra lucrurilor de la interior.

www.mobilaretro.ro

Pantofarul retro are formă contemporan, dar combinațiile de culoare și micile detalii decorative te transportă într-o atmosferă tihnită, specifică caselor bunicilor. Sau se poate opta pentru o ladă de pantofi, dacă se dorește o amenajare cât mai… retro. Lăzile sunt pictate în nuanțe calde, primitoare, dar limitează posibilitatea depozitării pantofilor la două-trei perechi.

www.mobilaretro.ro

Cuierul pentru hol de la Mobila Retro este o piesă masivă, tradițională, cu funcții multiple. Dispune de cuiere pentru atârnarea genților și hainelor de afară, dispune de spațiu de depozitare a pantofilor, sub formă de sertare, și inclusiv de un mic loc de șezut pentru clipele în care te încalți.

www.mobilaretro.ro

Despre Mobila Retro
Atelierul Mobila Retro se află în județul Argeș, localitatea Corbeni, și execută mobilă la comandă pentru oricare dintre încăperile casei. Lucrează exclusiv cu lemn masiv de diferite esențe, și la cerere mobilierul poate fi pictat cu modele dintre cele mai complexe ori se poate opta pentru un finisaj antichizat. Oricum ar fi, piesele de mobilă retro sunt adevărate exemple de mobilă originală, care să însuflețească casa.
 

Publicitate
Publicitate