logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Tocătoare de lemn INEDITE

Revista Magmob nu obișnuiește să pună accentul pe accesoriile din bucătărie, dar de data asta tocmai așa ceva se întâmplă. Pentru că vine Crăciunul și atmosfera de la masă e influențată de zeci de mici detalii, v-am pregătit un material cu tocătoare de bucătărie care vor face senzație.

tocator_chiuzbi1-4779
Platouri de servire inedite/@Chiuzbaian
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Decembrie 2019

Dacă vreți să petreceți înconjurați de lucruri originale, create manual de specialiști și pasionați ai domeniului, vă arătăm o serie de tocătoare de lemn atât de interesante și inedite sub aspectul designului, încât îți e un pic milă să le folosești. Sunt create de oameni tineri, iubitori de lemn și lucruri frumoase.

Tocătoarele de la Xylino au cel mai adesea forme… rotunde. Sau pot fi doar rotunjite. Esențele de lemn sunt puse în valoare de finisajul natural, marcând fibra lemnului cu fidelitate. Designul este cel mai mare atu al acestor adevărate obiecte cu o valoare decorativă menită să le recomande ca idei de cadouri originale pentru Crăciun. Atelierul se află în Sibiu și tocătoarele se realizează la comandă, fiecare dintre obiecte „ieșind” diferit de celelalte, prin prisma materialului. Sunt disponibile pe pagina de Facebook @Xylino.ro.

@Xylino.ro
@Xylino.ro
@Xylino.ro
@Xylino.ro
@Xylino.ro

Constantin Toderau din Iași a creat în urmă cu puțini ani brandul Strașnic – de fapt un atelier de creație a unor produse tradiționale din lemn, dar realizate sub forma unor colecții de lux. Tocătoarele Strașnic sunt adevărate platouri de servire a felurilor de brânză, aperitivelor și altor specialități culinare. Au forme de regula dreptunghiulare, cu muchii realizate excepțional. Materialul este lemnul masiv, iar finisajul constă în câteva straturi de ulei din nuci și ceară de albine.

www.strasnic.ro
www.strasnic.ro

Handcrafted by Chiuzbi este un atelier din Timișoara care realizează accesorii practice, dar și piese de mobilier la comandă, din lemn de calitate, în forme dintre cele mai speciale. Platourile de servire sunt disponibile în variante de design foarte variate, de la cele rotunjite, la cele cu margini întretăiate, finisajul aducând cromatic un plus de valoare prin combinații mai puțin obișnuite. Puteți lua legătura cu Handcrafted by Chiuzbi la telefon 0744 779 366 sau pe pagina de Facebook: @Chiuzbaian.

@Chiuzbaian
@Chiuzbaian

Una peste alta, oricare dintre aceste tocătoare sau platouri – cum vreți să le spuneți – sunt minunate creații manuale, adevărate produse unicat de design, ușor de transformat în daruri de Crăciun originale.

 

Publicitate