logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Holzart – trei moduri simple în care-ți personalizezi casa

Obiectele decorative sunt pentru o locuință privată ceea ce sunt bijuteriile pentru o doamnă, adică acele lucruri aparent mărunte, dar care în ciuda dimensiunilor personalizează încăperile prin simpla lor culoare, formă și funcționalitate.

holzart-2674
Trei variante simple de a-ți personaliza locuința / Holzart.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 August 2017

Așa că pe piața românească există numeroși producători de accesorii decorative pentru casă, ce vă pun la dispoziție mai multe feluri de posibilități de a da caselor un aspect șic, original, chiar unic. Depinde de fiecare dintre noi pentru ce optează.

Firma Holzart din Cluj-Napoca produce trei feluri de obiecte decorative pentru personalizarea încăperilor.
Tabla decorativă – un element extrem de original, prin integrarea ei în decorul unei locuințe private și mai ales prin mesajele care se pot mereu reinventa. Holzart produce table decorative înrămate, special create pentru camerele casei. Ramele sunt din lemn, disponibile într-o varietate de modele, în funcție de stilul de amenajare interioară. Tabla se poate scrie cu creta și se recomandă folosirea ei nu doar în camerele copiilor, la locul de joacă, ci și în zona de dining sau chiar hol, unde membrii familiei își pot lăsa mesaje haioase.

www.holz-art.ro

Oglinda din cristal – a făcut dintotdeauna parte din decorul unei case care se respectă. Holzart produce oglinzi pentru casă, din materiale de calitate, din cristal și cu rame din lemn. Dimensiunile standard pot fi adaptate cerințelor clienților. Oglinzile se recomandă în special în zona holului, reflectând o sursă de lumină naturală.

www.holz-art.ro

Rama de tablou argintie – nici tablourile nu pot lipsi dintr-o casă cu pretenții de originalitate. La modă este astăzi rama argintie, pentru că se integrează foarte ușor mai multor stiluri de amenajare interioară, iar nuanța exprimă un amestec de modernitate și prospețime. Holzart produce rame de tablouri din lemn natural.

www.holz-art.ro

Publicitate