logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă invizibilă – e sau nu e?

Inovație, originalitate, poate chiar geniu. Mobila invizibilă este acel tip de mobilier inteligent prin forma sa neobișnuită și funcțiile ascunse. Vă prezentăm câteva modele de mobilier invizibil, disponibil deocamdată la nivel internațional.

invizibil-2675
Mobilă invizibilă pentru o casă multifuncțională /Invisiblebed.com
Andreea Chiru  |  07 August 2017

Raftul de cărți iShelf, capabil să dea unui perete puteri magice. Pentru că nu se observă deloc, atâta vreme cât este ocupat cu cărți. Oferă privitorului impresia că volumele plutesc, și poate susține până la zece cărți deodată, ceea ce îl transformă într-o minibibliotecă. Mini- de la stilul minimalist. E conceput din oțel inoxidabil și foarte simple de instalat pe orice perete al casei.

www.invisiblebed.com
IShelf - raftul nevăzut

www.invisiblebed.com
IShelf pentru cărți care plutesc

Invisiblebed este un pat care dispare atunci când nu-l folosești. Secretul – sistemul patentat Hydraulics Lift Assist System, adică un singur gest de întindere/ridicare a patului. Poate fi închis și deschis de peste 30.000 de ori fără să își piardă din eficiență și flexibilitate. Poate fi instalat în orice spațiu.

www.invisiblebed.com
IBed - pat sau dulap?

www.invisiblebed.com
Pat și rafturi de tip bibliotecă

Masa invizibilă, din aceeași gamă, se cheamă InvisibleTable și reprezintă o masă de lucru/cinat care, în poziție strânsă e un simplu… tablou decorativ. Materiale – placaj. Balamalele metalice sunt din oțel și extrem de rezistente.

www.invisiblebed.com
ITable - între masă de lucru și o simplă ramă decorativă

Cele trei obiecte fac parte din colecția Invisibile ce aparține designerilor Prashanth și Kiran K., iar esența conceptului Invisible izvorăște din convingerea că „necesitatea este motorul inovației”.

Publicitate
Publicitate