logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Allcomp vine în ajutorul producătorilor de mobilă tapiţată

Industria mobilei în curs de dezvoltare se confruntă în mod constant cu o mulțime de provocări, cărora în permanență trebuie să le facă față. Producătorii caută soluții care să îi ajute să rămână competitivi, fără reducerea calității produsului final. Compania Allcomp va fi prezentă la târgurile BIFE-SIM.

03_unicutfabrica-2683
Unicut 3C50 fabricat de Allcomp
Zilahi Imre  |  07 August 2017

Există cel puțin două probleme grave cu care se confruntă în prezent producătorii de mobilier tapițat. Una dintre cele mai fundamentale este lipsa forței de muncă, lipsa specialiștilor la scară globală. Tinerii nu doresc să se instruiască în cadrul acestei profesii.

Compania Allcomp din Polonia, producătorul masinilor Unicut pentru întinderea și tăierea țesăturilor se străduiește să-și sprijine Partenerii, și să pregătească astfel soluțiile, pentru a asigura cea mai bună utilizare a resurselor disponibile. Este vorba despre reducerea la maximum a numărului de mâini necesare în cadrul proceselor de tăiere sau simplificarea acestor produse. Compania dorește ca și persoanele cu puțină experiență să fie capabile să facă față în deservirea mașinilor și a liniilor de producție.

01_UNICUT3C50-2681
UNICUT 3C50 — tăierea mai multor straturi de stofă, unui număr mic de straturi de vatelină

 

O altă provocare este nevoia pentru o performanță mai mare și o mai bună optimizare. Crește scara de producție, precum și problemele aferente. Producătorii de mobilier tapițat trebuie să demonstreze o mare flexibilitate pentru a răspunde rapid la nevoile pieței și așteptările clienților. Ele oferă serii mari și mici de producție, pentru că tipul și metoda de producție se schimbă rapid. Allcomp nu lasă clienții cu aceste probleme. Constant se află în căutarea de soluții interesante, dezvoltă tehnologii, caută o nouă abordare a problemeleor legate de tăierea materialelor, astfel încât să sprijine în fiecare aspect industria mobilei.

02_unicutSavitar-2682
Atelierul de croitorie Rus Savitar (Timişoara) echipat cu soluţii Unicut

 

Pentru ca clienții care utilizează tehnologia UNICUT să poată să-și realizeze comenzile în mod eficient, este importantă pentru ei viteza și eficiența de implementare a noilor tehnologii și a noutăților tehnologice. Furnizorul de mașini Unicut face tot posibilul ca instalarea să fie realizată fără probleme, fără a perturba ciclul de producție, minimizând „timpii morți” necesari.

După instalare asigură implementarea completă și cursuri de instruire. Dorește să aibă siguranța că angajații și managerii vor avea cunoștințe complementare necesare pentru o producție eficientă. Un exemplu de astfel de implementare este linia completă de producție, pentru întinderea și tăierea țesăturilor, care funcționează în cadrul companiei Rus Savitar din judeţul Timiş.

06_unicutAero-2686
UNICUT AERO - modulul mobil are posibilitatea de funcţionare cu mai multe mese de croială

 

Optimizează și economisește!
La târgul BIFE-SIM din București din acest an specialiștii companiei Allcomp vor prezenta soluția pentru mărirea economiilor în atelierul de croitorie. La standul lor de informații vor încerca să arate cât de ușor puteți optimiza și accelera munca, reduce pierderile de material și spori calitatea produselor.

www.allcomp.ro

05_unicutfabrica-2685
Croitor automat UNICUT 3C50

Publicitate
Publicitate