Fabrica de mozaic – modele și materiale pe alese

Fabrica de mozaic chiar este o fabrică ce produce mozaic în funcție de gusturile și bugetele clienților. Orice model ați văzut într-o revistă, să zicem, îl puteți realiza pe comandă în România, simplu și rapid. Fabrica se află în apropiere de București.

 +5
Fabrica de mozaic vă ajută să dați personalitate casei / Fabricademozaic.ro  
  |  

Fabrica de mozaic a fost înființată în anul 2012 și face parte dintr-un program internațional de parteneriate pentru dezvoltare. Angajații sunt tineri cu dificultăți cărora li s-a dat șansa unei cariere profesionale prin cursuri de pregătire specifice. Fabrica de Mozaic se găsește în Popești Leordeni, județul Ilfov.


Materiale și culori – practic posibilitățile cromatice sunt aproape infinite. Materialele sunt de mai multe feluri, pentru a corespunde spațiilor și bugetelor fiecărui client. Puteți opta pentru mozaicuri di faianță, gresie, granit, marmură, sticlă și plastic. Dimensiunile plăcilor diferă în funcție defiecare material în parte. Cromatic, fiecare placă poate îmbina trei culori. Mozaicul se poate folosi atât indoor cât și outdoor, ca elemente de placare a pereților și podelei, dar și ca mijloace de decorare a ferestrelor și ușilor. Sunt ideale inclusiv pentru placarea piscinei, a căzilor de duș și pereților din bucătărie.

 +5 www.fabricademozaic.ro Mozaic din granit

 +5 www.fabricademozaic.ro Mozaic din gresie

 +5 www.fabricademozaic.ro Mozaic din marmură

 +5 www.fabricademozaic.ro Mozaic din faianță
Cum se fabrică mozaicul ne explică chiar producătorii – materialul ceramic este tăiat sub formă de plăci pe dimensiunile matrițelor primite de la client pe comandă. Mozaicul este apoi sortat manual și așezat în matrițe, acoperit cu plasă de fibre și adeziv și lipit într-un proces mecanizat. Misiunea acestui producător este de a satisface orice exigențe ale clientului și de a deveni un partener de încredere.


Noutăți Szel-Mob: baia de primăvară!

Echipa Szel-Mob a lansat zilele acestea în cadrul unui eveniment de profil cea mai nouă colecție de mobilier de baie, în stil rustic, cu accent a la Provence. Ceea ce este cu adevărat uimitor ține de culoarea aleasă de producător – neobișnuită pentru astfel de mobilier.

Szel-Mob aduce primavara in baie
  |  

Galbenul puternic este nuanța care se va purta anul acesta în băile românilor. Sau asta speră cei de la Szel-Mob, care obișnuiesc să strecoare în casele românilor tot mai multă culoare sub diverse forme – combinații cromatice pline de viață și personalitate în oricare dintre camerele locuinței.


Noutatea în ce privește colecția de baie Szel-Mob este nuanța intensă de galben a mobilei, în contrast cu un ton de maro și un strop de alb ceramic sub forma chiuvetei. Trei corpuri compun colecția: oglindă ovală, mască de chiuvetă cu spații de depozitare la vedere și un dulap cu mai multe polițe, de asemenea, la vedere.


Materiale: lemn masiv de pin; la cererea clientului, colecția poate fi realizată și din lemn de stejar. Cromatic, corpurile de mobilă pentru baie pot fi, de asemenea, realizate în zeci de variante, întrucât Szel-Mob dispune de circa 60 de nuanțe pentru personalizarea mobilierului.


Fold: baia designerului e ALTCEVA

Setul de mobilier de baie Fold este creația designerului Dragoș Motica de la Ubikubi. Lansat anul trecut în toamnă, Fold reprezintă un set de mobilier pe cât de spațios, pe atât de ușor de integrat spațiilor mici.

 +5
Setul de baie Fold de la Dragos Motica, Ubikubi / Ubikubi.ro
  |  

Câteva scândurele, o oglindă și un vas de chiuvetă – iată invenția lui Dragoș Motica pentru băile strâmte ale românilor. La prima vedere, Fold este un set extrem de simplu, având ca sursă de inspirație a designului o banală scară de lemn, dintre cele cum se folosesc în mediul rural al țării. Dar frumos asamblată și bine prinsă în cuie, structura lemnoasă devine perfect stabilă, robustă și foarte practică.


Fold este conceput din trei feluri de material: lemn natural, aluminiu și elemente ceramice. Oglinda are un design ultra modern, cu accente minimaliste, fiind prinsă fix la nivelul cel mai de sus al mobilei. Pe al doilea nivel este plasat bazinul ceramic de chiuvetă, în formă dreptunghiulară, de asemenea cu un design ultra modern. Iar al treilea nivel este destinat păstrării accesoriilor de baie – fie prosoape, fie substanțe de curățat, fie produse cosmetice.

 +5 www.ubikubi.ro Componentele ceramice se încadrează perfect stilului minimalist al structurii lemnoase

 +5 www.ubikubi.ro Soluția designerului pentru băile strâmte: design inspirat de vechea scară a bunicilor
Acestei piese de mobilier i se adaugă încă una, cu același design și sursă de inspirație. Are funcția unei piese de mobilă cu funcție de depozitare, prevăzut cu două rafturi albe ceramice, pentru păstrarea accesoriilor de baie, și cu un mâner pe care să se agațe prosopul. Cuvintele cheie ale setului Fold sunt: stil minimalist, concept sustenabil, materiale naturale. Cost: 2100 euro.

 +5 www.ubikubi.ro Setul de baie Foldo, variantă de lemn deschis la culoare

 +5 www.ubikubi.ro Contrast cromatic plăcut între structura lemnoasă închisă la culoare și albul imaculat al elementelor ceramice


Mobexpert: ce stil de baie ți se potrivește?

Sfat: nu mai cumpărați obiecte sanitare pentru baie doar de dragul reînnoirii! Chiar și baia trebuie să exprime armonie, să se încadreze unui stil de amenajare. Altfel, va arăta precum un mic talcioc, cu piese de mobilier și obiecte de uz specific achiziționate haotic.

 +4
Colecții de baie, în funcție de stilul preferat / Mobexpert.ro
  |  

Vă propunem deci, să identificați stilul de baie care vi se potrivește! Pentru că: da! Și în baie, se aplică regula unui stil – există mai multe stiluri de mobilă pentru baie, cum există și pentru alte încăperi ale casei. Le vom exemplifica cu produse specifice din colecțiile Mobexpert!


Baia clasică

Este necesar să aveți o baie destul de încăpătoare, pentru ca stilul clasic să se pună în evidență. Aici vorbim de acel clasic cu accente de baroc: materiale masive (marmură, granit etc), culori luminoase, pastelate, design inspirat de forme rotunjite. Chiuveta trebuie neapărat încastrată unui blat elegant, și sprijinită pe o mască cu uși clasice, cu bază ornamentată, și design impunător. Toate mobilele de baie au, în acest stil, marginile rotunjite. Sursele de lumină: sofisticate, cu abajururi chiar. Într-o astfel de baie, depozitarea este secretă. Accesorii decorative: romantice, florale.

 +4 www.mobexpert.ro Stilul clasic: model Mary
 

Baia exotică

Aici, nu spațiul, ci luminozitatea este principala cerință. Acest stil se potrivește băilor din apartamente noi sau din case – mai greu găsim în blocurile vechi camere de baie cu ferestre generoase. Mobilierul trebuie să imite materialele naturale exotice, cel mai potrivit fiind bambusul; în România veți găsi mobilă din lemn natural, care să imite materialele exotice. Design: combinație între nevoia de depozitare majoră și aspectul de libertate, de aerisire.

 +4 www.mobexpert.ro Stil exotic: model Richmond


Baia minimalistă

Ideală pentru cele mai multe dintre locuințele românilor: mobilier pe cât de puțin și redus în dimensiune, pe atât de practic din punct de vedere al funcționalității și depozitării. Caracteristic: corpurile de mobilier sunt suspendate, atât în ce privește chiuveta, cât și dulapul și chiar vasul de toaletă. În acest fel, se obține senzația de fluiditate și mai mult spațiu liber. Materiale: cât mai practice, cât mai moderne, cât mai ecologice – de ce nu? Adică reciclate. Adesea, masca chiuvetei este dotată cu spații de depozitare pentru a evita prezența unui dulap de baie. Culorile pot fi oricât de îndrăznețe, dar numai ca accent, ca pată, în rest folosindu-se culorile pastel, pentru a nu încărca vizual un spațiu și așa destul de restrâns.

 +4 www.mobexpert.ro Stil minimalist: model Lemon

Deci: care este stilul vostru?


Savini Due: cum să ai o baie ca-n reviste!

Cu o experiență de circa 15 ani pe piața românească, Savini Due a devenit cel mai important brand în ce privește mobilierul pentru baie. Colecțiile sunt nenumărate și, deși totul a pornit de la o colecție clasică, astăzi mai multe stiluri sunt bine reprezentate.

 +9
Savini Due, mobilă de baie pentru toate gusturile
  |  

Despre Savini Due
Compania s-a înființat în 2003, ca producător de mobilă de baie și capace WC din MDF; principala colecție, Arte Povera, era una clasică, cu produse menite să dea încăperii de baie un aer conservator, tihnit, ca-n reviste. Ulterior, compania a testat și alte stiluri de mobilier de baie, care au fost foarte bine primite pe piață. Așa s-a ajuns ca Savini Due să pună la dispoziția românilor 16 colecții originale, în stiluri cât mai moderne și ușor de adaptat esteticii contemporane. În anul 2013, producătorul a decis să investească major în tehnologie și achiziționarea de mașini de lucru performante; fabrica a ajuns să funcționeze pe o suprafață de 14.000 metri pătrați, cu circa 400 de angajați cu experiență.

 +9 www.savinidue.ro Savini Due, model Ambra


Pe plan internațional, Savini Due a devenit un partener de afaceri de încredere în țări precum Germania, Austria, Slovacia, Cehia și Ungaria. Cu ajutorul ediției noastre speciale, Furniture from Romania, Savini Due a fost prezent la târgul imm cologne 2017, în paginile revistei.

 +9 www.savinidue.ro Culori pentru o baie originala


Despre colecțiile Savini Due
Colecția de mobilier pentru baie care se află la baza Savini Due este Arte Povera, adică piese de mobilă din lemn masiv, concepute în stil clasic, la dimensiuni confortabile, cu margini rotunjite și dotate cu toate accesoriile menite să facă viața mai plăcută. De-a lungul anilor însă, Savini Due a lansat mai multe colecții, pe stiluri diferite, pentru a răspunse unor categorii de clienți diferiți în ce privește preferințele de amenajare a băii.

 +9 www.savinidue.ro Savini Due, model Emma

 +9 www.savinidue.ro Savini Due, colectia Madrid

 +9 www.savinidue.ro Savini Due, colectia Smart


Colecția Decape reflectă stilul rustic, cu accente provensale, în interpretarea Savini Due. Ceea ce iese în evidență este paleta de culori pastel, foarte potrivite pentru a da băii un aer tihnit și cald. Chiuveta și masca aferentă sunt disponibile în variante de dimensiuni pentru o persoană sau două, iar funcția de depozitare revine unor dulăpioare mai mici sau mai mari, cu un design optimist.

 +9 www.savinidue.ro Savini Due, colectia Decape, model Vittoria


Colecția Nova de la Savini Due este una modernă, cu corpuri de mobilier suspendate, ideale pentru băile micuțe, dornice de mobilă practică. Fronturile dulapurilor de baie sunt lucioase, în culori îndrăznețe, pentru cei dornici de personalizarea băii.

 +9 www.savinidue.ro Savini Due, colectia Nova, model Ginevra

Colecția Zaffiro este o combinație între clasic și modern – design tradițional pentru corpuri suspendate pe perete și dotate cu sistem de iluminare LED. Masca de chiuvetă este prevăzută cu accesorii pentru prosoape, iar spațiile de depozitare, deși puține la număr, sunt generoase. Vă lăsăm să descoperiți în continuare care dintre colecțiile Savini Due vi se potrivește. Vedeți aici!

 +9 www.savinidue.ro Savini Due, colectia Zaffira