logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fabrica de mozaic – modele și materiale pe alese

Fabrica de mozaic chiar este o fabrică ce produce mozaic în funcție de gusturile și bugetele clienților. Orice model ați văzut într-o revistă, să zicem, îl puteți realiza pe comandă în România, simplu și rapid. Fabrica se află în apropiere de București.

mozaic_profil-2691
Fabrica de mozaic vă ajută să dați personalitate casei / Fabricademozaic.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 August 2017

Fabrica de mozaic a fost înființată în anul 2012 și face parte dintr-un program internațional de parteneriate pentru dezvoltare. Angajații sunt tineri cu dificultăți cărora li s-a dat șansa unei cariere profesionale prin cursuri de pregătire specifice. Fabrica de Mozaic se găsește în Popești Leordeni, județul Ilfov.

Materiale și culori – practic posibilitățile cromatice sunt aproape infinite. Materialele sunt de mai multe feluri, pentru a corespunde spațiilor și bugetelor fiecărui client. Puteți opta pentru mozaicuri di faianță, gresie, granit, marmură, sticlă și plastic. Dimensiunile plăcilor diferă în funcție defiecare material în parte. Cromatic, fiecare placă poate îmbina trei culori. Mozaicul se poate folosi atât indoor cât și outdoor, ca elemente de placare a pereților și podelei, dar și ca mijloace de decorare a ferestrelor și ușilor. Sunt ideale inclusiv pentru placarea piscinei, a căzilor de duș și pereților din bucătărie.

www.fabricademozaic.ro
Mozaic din granit

www.fabricademozaic.ro
Mozaic din gresie

www.fabricademozaic.ro
Mozaic din marmură

www.fabricademozaic.ro
Mozaic din faianță

Cum se fabrică mozaicul ne explică chiar producătorii – materialul ceramic este tăiat sub formă de plăci pe dimensiunile matrițelor primite de la client pe comandă. Mozaicul este apoi sortat manual și așezat în matrițe, acoperit cu plasă de fibre și adeziv și lipit într-un proces mecanizat. Misiunea acestui producător este de a satisface orice exigențe ale clientului și de a deveni un partener de încredere.

Publicitate
Publicitate