logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Hugo – pat flaușat de la Tandem

De câte ori vine frigul, te duci cu gândul la o haină groasă, flaușată. Acest concept pare să fi fost transpus în fabricarea unui pat tapițat, pe nume Hugo, care transformă dormitorul într-o oază de căldură și confort.

Hugo – pat flaușat de la Tandem
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Decembrie 2022

Patul Hugo se regăsește în oferta fabricii de mobilier Tandem din Republica Moldova, cu magazine deschise în București, Iași, Oradea, Brașov și Cluj. Este o piesă de mobilier ideală pentru cei în căutarea atmosferei de cuib tihnit, datorită tapițeriei cu aspectul unui norișor pufos și moale, odihnitor.

Secretul? Marginile rotunjite ale tăbliei tapițate, care lasă impresia unei îmbrățișări. Vorbim despre o tăblie generoasă ca dimensiuni – lățime și înălțime – având un rol estetic important. Tapițeria este umplută cu material moale și cusută cu model de pătrate mari, sugerând ideea unor perne pe care să-ți odihnești capul. Faptul că și cadrul patului este tapițată în același fel lasă impresia că piesa în totalitate reprezintă o imensă pernă în care să te scufunzi.

Producătorul încadrează patul Hugo stilului minimalist modern. Este un pat matrimonial care poate fi personalizat pentru client în ce privește culoarea și materialele tapițate – sunt disponibile opt tipuri de stofă, în 250 de nuanțe cromatice. De asemenea, se poate personaliza și înălțimea patului, clientul putând alege dintre zece variante de picioare, de diferite modele și înălțimi, din lemn sau din MDF. Patul Hugo a fost prevăzut și cu un spațiu de depozitare, foarte practic mai ales pentru cei care nu dispun de dormitoare foarte spațioase, iar clientul poate opta ca acest spațiu să fie redat fie printr-o ladă de depozitare, fie prin sertare.

Somiera patului Hugo este din material metalic rezistent, cu lamele executate din lemn de mesteacăn, patul putând suporta o greutate de până la 350 kg. Ca dimensiuni, sunt disponibile mai multe variante, cea mai mică fiind de 140x200cm, iar cea mai mare, de 200x200cm. Prețul variază între 5800lei și 9150.

Despre Tandem
„TANDEM este o fabrică de mobilă din Republica Moldova care de peste 19 ani oferă o gamă largă de mobilier ce se poate personaliza după bunul plac pentru casă, precum: paturi tapițate, dulapuri, mobilier pentru living, mese și scaune pentru dining, mobilier pentru toate vârstele și mobilier pentru hol. Pe piața din România, brandul TANDEM este prezent din 2015” – se arată pe site-ul fabricii.

Publicitate