logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Komodo Casa: mobilier mic de mare efect

Acest material se adresează celor interesați să își amenajeze locuința într-un stil mai aparte, cu piese de mobilier cât mai îndrăznețe prin design și materiale. La Komodo Casa sunt disponibile soluții pentru mobilarea întregii case, având ca numitor comun conceptul asiatic și materiale naturale. De la paturi până la fotolii, console și suport pentru prosoape, colecțiile propuse ies în evidență și pot da amenajării un plus de creativitate și originalitate.

Komodo Casa: mobilier mic de mare efect
Andreea Chiru  |  13 Octombrie 2023

Pornind de la admirația pentru stilul boho cu unele accente de stil vintage, magazinul Komodo Casa s-a transformat într-o oază a mobilierului de origine asiatică. Piesele disponibile acoperă toate necesitățile de amenajare a locuinței, de la mobilă până la accesorii decorative, astfel că oricine poate găsi măcar un produs care să aducă propriei case un suflu nou.

Vă prezentăm câteva exemple de mobilă uimitoare prin design, îndeplinind însă funcții tradiționale.

Patul Komodo Casa este unul impozant nu doar prin dimensiuni, ci și prin arta decorării celor două tăblii. Realizat din lemn de tec, lasă impresia unui pat imperial, mulțumită dantelăriei ornamentale și baldachinului înalt. A fost realizat în Indonezia și are dimensiunile maxime de 180 x 200 cm.

Komodocasa.ro

Tot din lemn de tec este și comoda Jambi, o piesă uimitoare prin estetică și formă. A fost sculptată manual, folosindu-se lemn reciclat, iar pentru a-i adăuga un efect vintage s-a folosit finisaj patina timpului. Este totuși o piesă absolut funcțională, asigurând spații de depozitare mulțumitoare sub forma unui sertar deschis și în spatele a două uși de tip rustic.

Komodocasa.ro

Ce ziceți de o canapea din ratan în care așezându-te să ai impresia unei îmbrățișări a naturii? Canapeaua Tropical Vibes este un model împletit, ce lasă senzația unei piese elastice, rezistente și naturale, prin felul în care cozile de ratan au fost lăsate netăiate, conferindu-le un rol decorativ neașteptat.

Komodocasa.ro

Raya este un șezlong asiatic, produs în Indonezia, din lemn de ratan. Poate fi folosit și la interiorul casei, dar și pe terasă în zilele calde ale verii. Dincolo de finisajul natural și aspectul exotic, designul este suficient de atipic încât să-l recomande drept o piesă inedită. Șezlongul are forma literei L, cu o bază rotunjită ce permite mișcarea de legănare.

Komodocasa.ro

Despre Komodo Casa
Pasionați de stilul asiatic, cei de la Komodo Casa au înființat acest magazin de mobilier special pentru a aduce în România piese de mobilă și accesorii din India și Indonezia. Produsele sunt alese în așa fel încât să exprime exotismul și naturalețea acelor locuri îndepărtate.

Publicitate
Publicitate