Koncepto.ro: cel mai nou magazin online HomeDeco

S-a lansat Koncepto.ro, un magazin virtual ce transformă shoppingul pentru casă într-o plăcere aflată la un clic distanță. Vă așteaptă numeroase produse din categoriile mic mobilier, decorațiuni interioare, ceramică și cadouri.

 +6
Koncepto.ro: cel mai nou magazin online de mobilă & decorațiuni interioare
  |  

Koncepto.ro este o extensie online a showroom-urilor Koncepto DesignBoutique, de tip Home&Deco, din Constanța, Alba-Iulia și Cluj-Napoca, o extensie menită să aducă produsele Koncepto în toată țara. Online sau fizic, puteți alege ce vă trebuie pentru casă dintr-o gamă largă de produse:
•    decorațiuni interioare - obiecte din ceramică și porțelan, rame foto, oglinzi, corpuri de iluminat, tablouri etc;
•    mic mobilier - seturi masă & scaune pentru bucătărie, fotolii, taburete, canapele de living-room, paturi, comode, noptiere pentru dormitor, măsuțe de toaletă, console pentru hol, dulapuri, birouri etc.

 +6 MagMob Colecții unice de mobilă și decorațiuni de la Koncepto

Ce înseamnă shopping online Koncepto.ro:
•    Prețuri accesibile
•    Calitate superioară
•    Colecții unice
•    Stiluri: shabby-chic, vintage, provensal, modern, clasic, industrial.

 +6 www.koncepto.ro Colecția Country de la Koncepto

 +6 www.koncepto.ro Colecția Romance de la Koncepto

 +6 www.koncepto.ro Decorațiuni de Crăciun

Surpriza Koncepto.ro: cu ocazia deschiderii magazinului online, Koncepto practică o promoție specială pentru achiziționarea celei mai apreciate colecții ale sale de mobilier, colecția Charme. Oricare dintre piesele de mobilier ale colecției Charme se bucură zilele acestea de o reducere de preț de 10%. Vizitați koncepto.ro!

 +6 www.koncepto.ro Colecția Charme de la Koncepto, cu reducere de 10%


Cum să cumperi mobila care-ți trebuie

Cumpărăturile de mobilă sunt printre cele mai dificile. Factori: (limite de) buget, oferta pieței și gusturi personale. Mihnea Ghilduș adaugă alți factori de luat în considerare: transport, stil de amenajare, educația estetică.

 +5
Acasă la Mihnea Ghilduș
  |  

Mobilă de serie sau mobilă la comandă?
Mobila de serie se recomandă locuințelor obișnuite. Atunci când casa are unghiuri neobișnuite, arhitectură atipică, trebuie aleasă mobila pe comandă. Dar, atenție:
"Sunt clar împotriva mobilei la comandă ca alternativă de preț la o piesă de mobilă aflată în magazin. Replica nu va arată și nici funcționa la fel de bine ca cea originală, scumpă, iar moral, se încalcă drepturile de autor ale producătorului de serie. Este un furt, o imitație".

 +5 MagMob Mihnea Ghilduș are propriul magazin de mobilă și decorațiuni românești pentru casele românilor - Dizainăr

Cum să cumperi mobila - în funcție de:
•    armonia formelor
•    recomandările unui designer
•    felul în care asigură aerului și luminii să circule în încăpere

Cum să NU cumperi mobila - în funcție de:
•    Preț ieftin
•    Sub influența haosului cromatic al mediului urban

 +5 MagMob Acasă la Mihnea Ghilduș: bucătărie și baie

Mobila românească mai avantajoasă ca cea din import. Factori:
•    Prețuri mai mici, datorate forței de muncă mai ieftine și a costurilor de transport
•    Calitate în ce privește garanția în timp
•    Estetica mobilei românești are la bază ideea creației românești, pe gustul românilor  
•    Funcționalitate inspirată de nevoile locuințelor autohtone

Mobila potrivită pentru români, din punctul de vedere al designerului:
•    Mobila simplă, aerisită, care nu ocupă mult spațiu și are și dublă funcționalitate.
•    Mobilă ușoară, care să permită aerului și luminii să circule liber în încăpere.

 +5 www.magmob.ro Mobilă românească: design original, stil minimalist, materiale ușoare

 +5 www.magmob.ro Mobila românească, cea MAI pe gustul românilor. Pentru că e creată de... români!


Bodnar: Încuietori antichizate, cu aspect nobil

Bodnar este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de feronerie și accesorii pentru mobilă din zona Transilvaniei, cu două magazine deschise în Arad și o categorie de Noutăți mereu updatată. Să vorbim un pic despre încuietori de uși pentru dulap!

 +7
Bodnar: soluții elegante de feronerie și accesorii de mobilă
  |  

Ușa de la dulap ar putea fi un element ce trădează stilul de amenajare interioară al dormitorului, spre exemplu. Iar cei de la Bodnar s-au gândit să vă pună la dispoziție o gamă de încuietori și chei cu aspect antichizat, având ca scop crearea unei atmosfere nobile în toate încăperile în care aveți mobilă ce se încuie.

Sliduri antichizate din oferta Bodnar sunt în trei variante de model oval cu diverse modele ornamentale. Detalii tehnice: fiecare slid Bodnar este realizat din  zamac, având finisaj din alamă sau bronz (la alegerea clientului) și dimensiuni de maxim 25x45mm.

 +7 www.bodnar.eu Bodnar, slid model oval pentru uși de dulap

 +7 www.bodnar.eu Slid pentru uși de dulap în stil vintage provensal de la Bodnar

 +7 www.bodnar.eu Slid, model antichizat pentru uși de dulap, de la Bodnar

Slidurile antichizate Bodnar se potrivesc cu trei modele de cheie pentru dulap, chei ce întregesc atmosfera unei încăperi cu aspect nobil. Cheia Regency este recomandată ușilor de dulap din lemn masiv, fiind concepută din zamac cu finisaj de alamă; cheia Diminutive este pe stil rustic provensal, tot din zamac, dar cu finisaj de bronz, și cu un model cochet ce amintește de cheile boierești. Iar cheia 7781 este disponibilă în ambele variante de finisaj (din alamă sau bronz), încadrându-se unui stil de design contemporan, inspirat de noblețea stilului clasic. Vouă care vi se potrivește?

 +7 www.bodnar.eu Cheie antichizată, model 7781 de la Bodnar

 +7 www.bodnar.eu Cheie antichizată, model Diminutive de la Bodnar

 +7 www.bodnar.eu Cheie antichizată, model Regency de la Bodnar


Institutul Pantone - culorile anului 2017

Au fost date publicităţii o serie de predicţii în ce priveşte culoarea anului 2017. Institutul Pantone, cel care dă tonul în această direcţie, a decis că primăvara anului 2017 este despre întoarcere la natură şi celebrarea valorilor umane.

Zece culori pentru 2017, de la Institutul Pantone / Brit.co
  |  

Institutul Pantone a publicat în ultima săptămână a lunii septembrie o listă de culori dintre care se va alege culoarea principală a anului 2017. Este vorba despre zece culori inspirate de natură şi diversitatea oamenilor, sub aspectul valorilor, culturilor şi credinţelor. Această listă ed culori a Institutului Pantone urmăreşte să aducă un omagiu tuturor culturilor umane, nu uneia singure.


Sursa de inspiraţie a celor zece nuanţe publicate de Instititul Pantone pentru primăvara lui 2017 este mediul înconjurător, deci vorbim despre nuanţe luminoase, pastelate, odihnitoare pentru ochi şi suflet.  Prospeţimea aerului de munte şi căldura mângâietoare a soarelui sunt principalele surse de inspiraţie, cele zece nuanţe pentru 2017 ale Institutului Pantone urmând să evoce o atmosferă tipicăde primăvară vioaie. Se regasesc nuanţe de albastru, verde pastel şi  serie de tonuri calde, între roz pal şi roşu vibrant.


Iată lista celor zece culori Pantone pentru 2017: Niagara, Pale Dogwood, Primose Yellow, Greenery, Lapis Blue, Pink Yarrow, Flam, Kale, Island Paradise şi Hazelnut. Toate acestea vor da tonul în ce priveşte industria de modă din domeniul amenajărilor interioare, dar şi din domeniul vestimentaţiei.


Bucin Mob: ferestre și uși atipice

Bucin Mob este producător de ferestre și uși din lemn masiv, iar modelele deja executate sunt o dovadă de creativitate chiar și în ce privește elementele casei considerate prea puțin interesante.

 +5
Ferestrele și ușile de la Bucin Mob au garanție de cinci ani / Bucinmob.ro
  |  

Bucin Mob a fost prezent la târgul BIFE-SIM 2016 cu un stand ce a atras constant atenția vizitatorilor profesionali sau de rând. Ferestrele și ușile expuse au uimit prin forme geometrice atipice, prin gradul înalt de funcționalitate și prin combinația inedită de tâmplărie și geam.

Bucin Mob a prezentat la BIFE-SIM 2016 un model de ușă cu un design original, cu accent pe nevoia de naturalețe. Ușa este din lemn de stejar, cu o inserție de geam pe centru, decupat într-o formă neregulată pentru a pune în valoare ceea ce, în mod normal, s-ar chema micile imperfecțiuni ale lemnului. Şi soluțiile Bucin Mob pentru ferestre rotunde sau semicirculare au un design contemporan rustic, ce asigură confort și o imagine de pitoresc.

 +5 www.magmob.ro Standul BucinMob la BIFE-SIM 2016

Materiale de lucru Bucin Mob:
•    tâmplăria pentru uși șî ferestre este din lemn stratificat de diferite specii lemnoase - stejar, pin și molid
•    feroneria este Roto NT, produsă în Germania
•    sticla reprezintă o structură formată din două foi sticlă, într-o diversitate de tipuri: transparentă, colorată în masă, reflexiv mat, sablat, antigrlonț și cu variate modele ornamentale.

Ferestrele și ușile executate de Bucin Mob au o garanție de cinci ani de zile.

 +5 www.bucinmob.ro Bucin Mob: ferestre și uși personalizate în forme geometrice variate

 +5 www.bucinmob.ro Ferestre și uși, executate din diferite materiale, în funcție de estetica casei

 +5 www.bucinmob.ro Ferestre și uși atipice, sub aspectul designului