logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

A-maze – o canapea uimitoare!

Colțarul L extensibil poartă numele A-maze și este o piesă de mobilă multifuncțională, pentru că pe lângă rolul de loc de ședere, asigură și spații de depozitare inedită: ladă și... rafturi!

www.aramisfeeling.ro
A-maze de la Aramis Feeling – un colţar multufuncţional
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 August 2016

Forma de L a colțarului A-maze de la Aramis Feeling poate fi aleasă de client din două variante: cu șezlong rabatabil pe dreapta sau pe stânga. În poziție extinsă, colțarul asigură spațiu de dormit pentru două persoane, iar pe timpul zilei are și funcția de mini-bibliotecuță, datorită rafturilor incluse pe cele două brațe ale colțarului.

www.aramisfeeling.ro
Noutate absolută – rafturi de bibliotecă incluse canapelei A-maze

Tapiseria poate fi comandată din piele ecologică sau stofă, într-o multitudine de culori. Colțarul A-maze a fost conceput tehnic la asemenea adâncime a șezutului și înclinație a spătarului încât să asigure confort sporit. Rafturile laterale sunt disponibile în mai multe variante de culoare. Cu ajutorul accesoriilor din colecția Accents, colțarul A-maze de la Aramis Feeling își va reînnoi constant look-ul. A-maze este ideal pentru încăperile de dimensiuni medii, fiind o soluție de optimizare a spațiului de acasă.

www.aramisfeeling.ro
Look clasic, funcţionalitate modernă – A-maze

Publicitate
Publicitate