logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Transilvania Production – mobilă educativă

Transilvania Production a expus în primăvara acestui an un set de comode cu design inedit – inspirat de pasiunea copiilor mici pentru mobilierul de pictat. Acesta se poate citi, în loc de a fi colorat.

Transilvania_production-1476
Comoda Alfabet de la Transilvania Production
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 August 2016

Comoda Alfabet este o piesă de mobilă foarte veselă, ușor de integrat într-o cameră de copii, dar și într-un dormitor pentru adulți. Se numără printre cele mai inedite modele de design din România și joacă inclusiv un rol educativ: cei mici pot învăța literele alfabetului încă din primii ani ai vieții, încă de acasă. Literele sunt sculptate în relief și țin loc și de mânere pentru sertare, pentru că în spatele fiecărei litere există un sertar.

www.magmob.ro
Comoda Alfabet, admirată la standul Transilvania Prodution în cadrul târgului Mobila Expo 2016

Comoda Alfabet de la Transilvania Production are deci mai multe spații de depozitare, ceea ce contribuie la impresia de ghidușie. Există varianta cu nouă litere / sertare, și varianta cu 24 litere  /sertare. Comoda Alfabet este confecționată din lemn masiv de rășinoase – brad și molid, iar modelul standard este dotat cu un sistem de culisare al sertarelor pe lemn. La cerere, poate fi înlocuit cu un sistem de șine metalice.

Transilvania_production_1-1474
Varianta cu 24 litere

Publicitate
Publicitate