logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

S-a inventat cel mai inteligent șezlong!

Cel mai inteligent șezlong pentru piscină este denumit Remmus și costă 45,000 dolari. Prețul se justifică prin prisma materialelor, dar mai ales a gadgeturilor și funcției sale de mișcare ce asigură un bronz uniform.

sezlong_remmus-1478
Şezlongul Remmus este creația designerului finlandez Tapio Antilla - Remmus.fi
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 August 2016

Şezlongul Remmus are capacitatea de a se roti la 360 de grade, permițând norocosului proprietar să își schimbe poziția de plajă în funcție de soare. Nu mai e nevoie ca omul să se ridice și să mute șezlongul după soare – șezlongul este prevăzut cu un sistem rotativ ce-l face să urmărească astrul solar, modificându-și poziția ușor și des.

www.remmus.fi
Şezlongul Remmus permite rotirea rapidă, printr-o apăsare de buton

Şezlongul Remmus este mai mult decât un scaun de stat la plajă, fiind prevăzut cu funcții moderne: stație de încărcare a telefonului mobil, sistem LED pentru iluminare, minifrigider pentru păstrarea băuturilor răcoritoare. Toate acestea sunt integrate bazei din lemn pe care șezlongul Remmus este amplasat, devenind o adevărată platformă pentru relaxare în stil  modern.

www.remmus.fi
Şezlongul Remmus, printre cele mai de lux piese de mobilă outdoor

Şezlongul Remmus dispune de măsuță de lucru pentru tabletă, foarte la îndemâna celor ce nu se pot rupe complet de job; spătarul are un design ergonomic și ajustabil printr-o simplă apăsare de buton. Şi dacă tot vorbim de butoane, există unul și pentru a chema un chelner – în cazul în care vorbim de amplasarea șezlongului Remmus în spații HoReCa. Surpriza totală: șezlongul Remmus dispune inclusiv de sistem de răcorire a aerului din jur, prin pulverizatoare de apă. Este un șezlong de lux, creat pentru iahturi, vile și plaje private.

Publicitate
Publicitate