logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ibek: saună de sare ACASĂ!

Sauna cu terapie de sare are avantajele unei saline naturale, dar se potrivește ca dimensiuni necesităților reale ale beneficiarului. Arată ca o saună obișnuită, pe mărimi personalizate, și poate fi amplasată fie la interiorul casei, fie outdoor.

ibek_saune_de_sare-1482
Efect de salină într-o saună cu aspect tradițional - Saune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 August 2016

În România, conceptul de saună cu terapie de sare este oferit de Ibek Saune, cu experiență în construirea de minisaline pentru spații HoReCa și spații private.

www.saune.ro
Sauna IBEK Salt-Relax 3200x2000 mm, cu perete de sare de Himalaya iluminată din spate, cromoterapie LED și muzică, front din sticlă securizată, cu bănci din plop alb

Sauna cu terapie de sare prin Ibek Saune folosește cărămidă de sare ce emană, prin încălzire, ioni negativi, necesari tratării unor afecțiuni respiratorii, inflamatorii și detoxifierii organismului uman. Încălzirea sării se poate face prin folosirea unei sobe la interiorul saunei. Ibek Saune lucrează cu sare din România (de la Praid) și sare din Pakistan, la alegerea clientului. Diferența de preț: sarea românească este mai ieftină, în vreme ce sarea din Himalaya asigură și un efect vizual deosebit. Calitățile curative sunt însă aceleași.

www.saune.ro
În România, o serie de hoteluri și pensiuni au apelat la Ibek Saune pentru amplasarea de saune cu terapie de sare, tot mai căutate și de către români

Sauna cu terapie de sare de la Ibek Saune are aspectul unei saune obișnuite – cu pereți din lemn, parțial sau complet placați cu cărămizi de sare. Pe timpul folosirii, cărămida de sare se încălzește la circa 55 grade, cu ajutorul unei sobe electrice, într-un climat uscat. Nu trebuie decât să trageți aer în piept!

Publicitate