logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Antrax IT – radiatoare pentru Crăciun

Dacă e să caracterizăm atmosfera perfectă de Crăciun în doar câteva cuvinte, vom alege: căldură, culoarea roșie, lumină veselă. Aceste concepte au fost preluate de o echipă de designeri și folosite pentru a crea cel mai special radiator – Antrax IT.

antrax_it-2930
Antrax IT, radiatoare în haine de sărbătoare/Antrax.it
Andreea Chiru  |  16 Noiembrie 2017

Antrax IT reprezintă o colecție de două modele de radiatoare, transformate din simple surse de căldură pentru casă în adevărate accesorii decorative ce contribuie din plin la atmosfera de Crăciun a sărbătorilor de iarnă. Cele două modele de radiatoare ce compun colecția Antrax IT sunt Android, conceput de designerul Daniel Libeskind, și Teso Colour, creat de designerii Dante Benini și Luca Gonzo. Android lasă impresia estetică a unui obiect creat prin arta japoneză origami; deși este conceput din material dur, finisajul inovator dă senzația hârtiei albe, împăturite în stil japonez.

Iar Teso Colour se compune din două elemente ce pot fi prinse pe perete atât orizontal, cât și vertical. Sunt prevăzute cu o bară metalică pe care se pot întinde prosoapele, dacă alegem acest model pentru baie. Dar se poate alege chiar pentru camera de zi, și atunci Teso Colour devine accesoriu ideal pentru a agăța cizmulițele în care Moș Nicolae să ne strecoare darurile.

www.antrax.it
Modelul Android a fpst deja răsplătit cu trofee pentru designul sofisticat

Ambele modele de radiatoare ale colecției Antrax IT  sunt disponibile în circa 20 de culori, dar pentru că se apropie Crăciunul, producătorul ne oferă o combinație cromatică câștigătoare: roșu, alb și auriu.

Publicitate
Publicitate