logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Szel-Mob: clasica consolă PS102 s-a reinventat!

Din nicio casă nu trebuie să lipsească consolele. Sunt acele piese de mobilier pe cât de practice, cu funcție de depozitare multiplă încorporată, pe atât de cochete, mai ales cele ce dispun de finisaj modern în mai multe combinații cromatice, ca o joacă de designeri.

szelmob-2929
PS102 de la Szel-Mob - o groază de spații de depozitare!
Andreea Chiru  |  15 Noiembrie 2017

Szel-Mob este unul dintre producătorii de mobilă din țara noastră specializați în fabricarea de console pentru casă. Iar printre cărțile sale de vizită se regăsește chiar consola denumită PS102, lansată cu puțini ani în urmă și care s-a bucurat de un succes enorm. Este una dintre cele mai vesele console din România! La finalul acestui an, PS102 de la Szel-Mob se relansează într-o formulă nouă, și mai completă. Adică cu nouăsprezece sertare!

Este un tip de piesă de mobilier interactivă, ce provoacă la schimbări aproape zilnice. Dincolo de funcția de depozitare, foarte bine servită de cele nouăsprezece spații disponibile, sertarele au culori diferite și pot fi schimbate între ele, combinate în mod original de câte ori are proprietarul chef.

Așa că depinde de firea fiecăruia și de amenajarea camerei – în rest, consola se poate transforma dintr-o piesă excentrică și ultramodernă într-una clasică, elegantă. Pot fi combinate finisajele, culorile și feroneria, ceea ce face din această consolă cea mai bună prietenă a spațiilor personalizate la maximum. În atelierul producătorului Szel-Mob, clientul are ocazia să-și pună în practică orice vis, putând alege oricând dintre cele șaizeci de culori și nenumăratele modele disponibile.

Publicitate
Publicitate