logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Inedit în România: linoleum acustic fonoabsorbant

Pentru locuințele cu familii numeroase, zgomotul este o problemă aproape imposibil de rezolvat. Vine la pachet cu zgârierea parchetului, pentru că înseamnă copii care aleargă mult, iar în joaca lor tind să mute adesea chiar și mobila din locul ei. Există însă o soluție!

tdf-2927
Arată precum parchetul, dar are unele calități în plus: linoleum acustic! TDF.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Noiembrie 2017

Este vorba despre parchetul aparent, de fapt un linoleum acustic cu certe calități fonoabsorbante. Proprietățile de absorbire ale acestui tip de material sunt atât de performante încât poate fi folosit nu doar acasă, în locuințe private, ci și în spații publice de genul grădinițelor, școlilor, spitalelor.

www.tdf.ro
Ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru spații publice

În România, printre firmele care ne pun la dispoziție această soluție se află Top Design Floring, o companie care distribuie produse de cea mai bună calitate în materie de podele. Revenind la linoleumul acustic cu proprietăți fonoabsorbante, există o colecție de 15 modele variate ca model și culoare; unele modele imită foarte bine parchetul de lemn, având în plus calitatea de a fi imposibil de stricat, oricât de des și violent ar fi mobilele împinse pe suprafața camerei. Materialul este, la bază, un vinil, destul de accesibil ca preț, vinil care reduce transmiterea zgomotelor și absoarbe șocurile; în plus, este acel gen de podea ce se încadrează la categoria podea pentru trafic mare – ideală pentru familiile numeroase și cu viață socială activă. În plus, întreținerea este mai simplă decât în cazul pardoselii obișnuite, acest tip de linoleum fiind foarte simplu de curățat cu mopul.

Publicitate
Publicitate