logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Giraffe: mobilă pentru copiii din România

Dacă vrem să oferim copilului nostru tot ce e mai bun, putem începe cu felul în care îi amenajăm dormitorul. În primii ani, e indicat ca mobilierul să fie cât mai vesel, cât mai plin de culoare și chiar să spună o poveste. Este un cadru ce stimulează dezvoltarea unui copil optimist și cu chef de viață.

elvila-2926
O cameră de poveste, adaptată nevoilor de depozitare și confort ale copilului/Elvila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Noiembrie 2017

Iar în acest sens, din fericire, producătorii de mobilă din România nu ne dezamăgesc. Există magazine care vând mobilier românesc pentru camera copilului, creat cu un design original, potrivit pe mai multe categorii de vârste. Un exemplu: Elvila.

Elvila a prezentat toamna aceasta în paginile revistei Magmob o noutate: camera de copii Giraffe. Foarte plăcută atmosfera creată cu ajutorul printurilor de mobilier – pe ușile dulapului, pe tăblia patului și pe fronturile comodei cu sertare! Desenele tip grafică, negru pe alb, sunt inspirate din Cartea Junglei, dar au toate funcțiile unui mobilier modern. Colecția Giraffe de la Elvila este ideală pentru școlari, asigurând toate piesele de mobilă necesare unei camere de copii, iar modul de dispunere a acestor piese asigură specularea la maximum a suprafeței încăperii. Foarte simpatic, dar și util, detaliul de pe ușile înalte ale dulapului: girafa în rol de taliometru! Pentru măsurători cu haz.

Publicitate