logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bucovina: un singur stil pentru toată casa

Atunci când pornim la amenajarea casei, urmărim să avem același stil în toate încăperile. Dar până la final, lucrurile se schimbă și numai de armonie nu mai poate fi vorba. Fiecare cameră transmite altceva, de la living la birou sau hol. Junior Banilevici vine cu o soluție.

banilevici-2922
Bucovina: set complet de mobilă din lemn masiv pentru toată casa/Juniorban.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Noiembrie 2017

E vorba de o colecție de mobilier, creată din piese pentru toate încăperile locuinței. Se cheamă Bucovina și noi vă prezentăm trei seturi destinate amenajării holului, biroului de acasă și livingului. Toate aceste piese de mobilier poartă denumirea Bucovina și au același design plăcut, o combinație între clasic și modern, foarte odihnitor pentru suflet. Material: lemn masiv de molid. Finisaj: alb în combinație cu nuanța caldă a mierii.

www.juniorban.ro
Setul Bucovina pentru hol - Junior Banilevici

Pentru hol, Junior Banilevici propune un set foarte practic, care reprezintă un adevărat dressing pentru lucrurile de lăsat la intrare în casă. Setul Bucovina pentru hol cuprinde trei elemente: dulap de haine, comodă cu oglindă (comoda poate fi folosită ca pantofar) și cuier pentru hainele de stradă, poșete și umbrele.

www.juniorban.ro
Birou Bucovina - Junior Banilevici

Pentru biroul de acasă sau chiar camera adolescentului, Junior Banilevici pune la dispoziție unul dintre cele mai clasice birouri contemporane, compus din suprafață de lucru amplasată pe două corpuri cu rol practic de depozitare.

www.juniorban.ro
Setul Bucovina living - Junior Banilevici

Iar în living, colecția Bucovina de la Junior Banilevici se compune din mai multe elemente ale căror dimensiuni pot fi configurate pe cele ale clientului: o comodă TV, joasă, cu multiple spații de depozitare, o etajeră cu două polițe, și două corpuri tip vitrină, suspendate pe perete, prevăzute cu sistem de iluminare interioară cu leduri.
Toată colecția de mobilier de la Junior Banilevici este finisată cu uleiuri și vopsele ecologice, pe bază de apă.

Publicitate
Publicitate