Bucovina: un singur stil pentru toată casa

Atunci când pornim la amenajarea casei, urmărim să avem același stil în toate încăperile. Dar până la final, lucrurile se schimbă și numai de armonie nu mai poate fi vorba. Fiecare cameră transmite altceva, de la living la birou sau hol. Junior Banilevici vine cu o soluție.

 +4
Bucovina: set complet de mobilă din lemn masiv pentru toată casa/Juniorban.ro
  |  

E vorba de o colecție de mobilier, creată din piese pentru toate încăperile locuinței. Se cheamă Bucovina și noi vă prezentăm trei seturi destinate amenajării holului, biroului de acasă și livingului. Toate aceste piese de mobilier poartă denumirea Bucovina și au același design plăcut, o combinație între clasic și modern, foarte odihnitor pentru suflet. Material: lemn masiv de molid. Finisaj: alb în combinație cu nuanța caldă a mierii.

 +4 www.juniorban.ro Setul Bucovina pentru hol - Junior Banilevici
Pentru hol, Junior Banilevici propune un set foarte practic, care reprezintă un adevărat dressing pentru lucrurile de lăsat la intrare în casă. Setul Bucovina pentru hol cuprinde trei elemente: dulap de haine, comodă cu oglindă (comoda poate fi folosită ca pantofar) și cuier pentru hainele de stradă, poșete și umbrele.

 +4 www.juniorban.ro Birou Bucovina - Junior Banilevici
Pentru biroul de acasă sau chiar camera adolescentului, Junior Banilevici pune la dispoziție unul dintre cele mai clasice birouri contemporane, compus din suprafață de lucru amplasată pe două corpuri cu rol practic de depozitare.

 +4 www.juniorban.ro Setul Bucovina living - Junior Banilevici
Iar în living, colecția Bucovina de la Junior Banilevici se compune din mai multe elemente ale căror dimensiuni pot fi configurate pe cele ale clientului: o comodă TV, joasă, cu multiple spații de depozitare, o etajeră cu două polițe, și două corpuri tip vitrină, suspendate pe perete, prevăzute cu sistem de iluminare interioară cu leduri.
Toată colecția de mobilier de la Junior Banilevici este finisată cu uleiuri și vopsele ecologice, pe bază de apă.


Monochrome – tapet prietenos cu mediul înconjurător

Monochrome este cea mai nouă colecție de tapet pentru casă, de la Wallpepper. Ceea ce face ca această colecție să merite a se vorbi despre ea ține de relația specială pe care o are cu natura. Într-o lume tot mai nenaturală, Monochrome se întoarce la origini.

 +4
Monochrome - o colecție de tapet pentru iubitorii de natură / Wallpepper.it
  |  

Colecția de tapet Monochrome abia a fost lansată de Wallpepper, și deja ne-a atras atenția. După cum arată și denumirea, este o colecție inspirată de nevoia omului modern de a interacționa tot mai mult cu mediul natural. Pe scurt, modelele acestei colecții de tapet imită ca textură și vizual suprafețe pe care le întâlnim în mijlocul naturii – piatră, minerale, marmură etc.


Pare o colecție născută în adâncurile pământului, derivată din formele pe care piatra le ia în diferite locuri. Cromatic, Monochrome nu este o colecție de tapet foarte colorată, variată, însă are unele detalii de culoare sub forma unor inserții naturale.


Baza tapetului Monochrome de la Wallpepper este mătăsoasă, foarte plăcută la atingere, iar textura diferă de la un model la altul, împrumutând calitățile materialului pe care îl imită. Poți simți sub degete asprimea pietrei naturale, finețea marmurei șlefuite, porozitatea cimentului.

 +4 www.wallpepper.it
Acest gen de tapet este creat din materiale exclusiv prietenoase cu mediul înconjurător, și în compoziția sa nu intră niciun fel de substanțe chimice sau mase plastice. Este simplu de montat pe pereți, și rezistă chiar și în baie, la un grad ridicat de umezeală. 

 +4 www.wallpepper.it

 +4 www.wallpepper.it


Ikea lansează în România colecția YPPERLIG

O colaborare fructuoasă între Ikea și Hay, companie de design din Danemarca, a dus la crearea unei colecții pentru case moderne, colecție ce urmează să fie lansată în România printr-un eveniment destinat tinerilor creativi din țara noastră.

 +4
 MagMob
Colecție nouă la Ikea - YPPERLIG
  |  

Noua colecție poartă denumirea YPPERLIG și se compune din 35 de produse realizate într-un stil fără vârstă și foarte variate - de la piese de mobilier mari, cum ar fi canapelele și mesele de cafea, până la cele mici, cum ar fi o versiune elegantă a deja cunoscutei sacoşe albastre IKEA.


Compania daneză de design HAY, fondată la Copenhaga în 2002, se inspiră din arhitectură, modă și artă în crearea mobilierului, iar designul rezultat este întotdeauna funcțional și cu o estetică modernă. Colecția YPPERLIG arată o colaborare reală, în care ambele părți au învățat una de la cealaltă - dacă IKEA are cunoștințe solide despre producția industrială, HAY aduce pasiunea pentru design, iar YPPERLIG este rezultatul acestui mix.  


În România, noua colecție va fi lansată în cadrul festivalului Diploma 2017, cel mai mare eveniment dedicat absolvenților de facultăți creative și vocaționale din București. Între 6 și 15 octombrie, la Palatul Știrbei (Calea Victoriei, 107), pasionații de design vor descoperi și explora colecția YPPERLIG, expusă în cadrul unei amenajări inedite, concepute de designerii din cadrul echipei de Comunicare & Design Interior IKEA România.


Printre produsele colecției YPPERLIG se află scaunul monobloc, produs printr-o injecție de plastic lichid pe o matriță în formă de scaun. Se livrează în două variante – scaunul pentru masă și scaunul pentru zona de lounge. Colecția YPPERLIG include și o lampă LED extrem de subțire, care permite reglarea luminii doar prin atingerea oglinzilor cu un deget și oglinzi de metal cu un raft mic rezistent la umiditate, care pot fi folosite în baie. Această colecție cuprinde și modele textile foarte reușite – printre acestea regăsindu-se o față de pernă cu diferite modele pe fiecare parte, pentru o toamnă mai frumoasă.

 +4 www.IKEA.ro Ikea este deschisă colaborărilor cu designeri

 +4 www.IKEA.ro 35 de produse absolut noi, pentru toată casa

 +4 www.IKEA.ro Corpurile de iluminat sunt din ce în ce mai subțiri
Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. În anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 2016), magazinul IKEA din România a fost vizitat de 3,2 milioane de oameni și 6,6 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro


 


Mega Torg – uși ieșite din comun

Nu doar mobila, ci și ușile contribuie la farmecul unei locuințe. Pentru musafiri, ușa de intrare în casă e primul lucru pe care-l văd și care îi surprinde plăcut sau îi dezamăgește. În România au început să fie disponibile modele dintre cele mai interesante.

 +4
 MagMob
  |  

Ce-i drept, vorbim aici în special de ușile de la intrare într-o locuință de tip vilă. Să fie masive, să fie rezistente și să-ți asigure un sentiment de siguranță, să arate original și să te facă curios asupra interiorului. Am găsit un posibil răspuns la toate aceste cerințe, în țara noastră.


E vorba despre Mega Torg Group, care pune la dispoziția românilor uși masive, din material metalic, extrem de rezistente la intemperii și nu numai. Noi am ales trei modele de uși care ne-au plăcut în mod special, grație unui design mai puțin întâlnit în România. Sunt uși blindate, unele dintre ele fiind placate cu lemn, pentru un aspect tradițional, dar având calitățile unui produs capabil să răspundă cerințelor contemporane. Stilurile diferă, de la cel de ușă clasică, cu vitralii complexe, până la un stil inspirat de ușile moderne întâlnite în alte țări latine, în special Spania.

 +4 www.usi.megatorggroup.ro

 +4 www.usi.megatorggroup.ro

 +4 www.usi.megatorggroup.ro
Important este că Mega Torg Group este flexibil în ce privește comenzile ferme – clientul își poate alege o gamă largă de culori, materiale, detalii decorative și accesorii metalice.


La căsuțe: decorațiuni pentru o casă de vacanță

Atunci când vreți să aveți o locuință veselă, amenajată în culori vibrante și pline de viață, nu vă gândiți să zugrăviți pereții în cine știe ce culori aprinse. Secretul unei amenajări vii este accentul de culoare, nu culoarea de fond. Adică acei 10%, reprezentați nu de mobilier sau pereți, ci de accesorii.

La căsuțe / Deco-box.ro
  |  

Deco-Box este unul dintre acele ateliere de design românesc care oferă soluții ideale pentru a da culoare încăperii. Accesoriile decorative sunt lucrate manual, și, de regulă, se caracterizează printr-o explozie de culoare, combinații cromatice pe cât de armonioase, pe atât de vibrante.

Vă prezentăm decorațiunea denumită La căsuțe, adică un ceas de perete în formă de căsuțe de diferite mărimi și nuanțe, ușor de agățat pe perete și folosit inclusiv pe post de tablou. Creatoarea Liliana Stoica ne vorbește despre intenția acestui obiect decorativ:

„Acest tablou-mozaic din lemn natural este o interpretare originală a atmosferei de vacanță și a simplității în culori puternice. Culorile sunt acrilice, iar tabloul-ceas l-am creat din dorința de a oferi oricărei încăperi în care este atârnat o atmosferă veselă și relaxată.”