logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Milano – un pat pe măsura fiecăruia

Cândva, paturile se făceau pentru a fi folosite în familie timp de mai multe generații. Conta lemnul, conta tâmplăria, conta rezistența. Astăzi, contează ca patul să fie cât mai practic. Așa că  Zetam ne pune la dispoziție un pat pentru mai multe generații, dar simultan.

zetam_milano2-2921
Milano - un pat de folosit de două generații (simultan)/Zetam.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Noiembrie 2017

Vorbim de patul pe care cei de la Zetam l-au denumit Milano, inspirați de designul romantic și finisajul clasic. Spre diferență de paturile de altădată, care se făceau din lemn masiv și se transmiteau din tată-n fiu, patul Milano este disponibil în trei variante de dimensiuni, adică același model poate fi adaptat atât pentru camera părinților, cât și a copilului.

www.zetam.ro
Patul Milano de la Zetam - accente de baroc în interpretare contemporană

Patul Milano este disponibil pe piața mobilei din România în nu mai puțin de trei dimensiuni, și anume: 140×200, 160×200 și 180×200. Practic, nu mai ai niciun motiv să nu îl cumperi! Este din lemn masiv, ușor de integrat atât în camera adolescentului, cât și în dormitorul matrimonial, din punct de vedere estetic și al dimensiunii. Denumirea i se trage de la designul clasic, cu unele accente de tip baroc – picioare cu capete rotunjite, tăblii de formă semicirculară, ornamente sculpturale. Dispune de tăblie la ambele capete, cea de la cap fiind, evident, mai înaltă decât cea de la picioare. Se vinde separat de saltea, iar aceasta poate fi comandată la același producător – Zetam.

Publicitate