Mobilă cu două fețe

În ce privește industria producătorilor de mobilă, acest tip de piese sunt binevenite. A avea mai mult decât o „față” înseamnă mai multe funcții, multifuncționalitate. De regulă, acest mobilier se găsește în România sub forme tot mai inovatoare inclusiv sub aspect estetic.

 +3
PS577 - două piese de mobilier într-una singură/Szelmob.ro
  |  

Astăzi vă prezentăm o astfel de piesă de mobilier cu două fețe de la Szel-Mob. Este vorba despre un produs pentru zona de bucătărie sau dining, într-o locuință privată, dar și de un oficiu în cadrul unei mici companii private. Se cheamă PS577 și unii o consideră drept bar, alții o iau drept insulă de bucătărie, și sunt și persoane care o folosesc ca stand în cadrul unor expoziții, târguri sau alte evenimente de acest fel.

 +3 www.szelmob.ro Funcție de depozitare
Noi considerăm PS577 drept o piesă de mobilă multifuncțională, cu rol de bar, ideală de amplasat într-un dining amenajat în stil rustic sau cu accente provensale. În spatele barului, avem de-a face cu un adevărat bufet, dotat cu două sertare și două polițe pentru depozitarea fie a băuturilor, fie a veselei.

 +3 www.szelmob.ro Din lemn natural
Detaliile tehnice ale acestui bufet cu rol de bar sunt de bun augur. Vorbim de lemn natural, fie de stejar, fie de pin – la alegerea clientului, de finisaj disponibil în peste 60 de nuanțe, și de dimensiuni foarte practice: înălțime de 107 cm, lungime de 120 cm și adâncime de 50 cm. PS577 de la Szel-Mob este o piesă de mobilă perfectă pentru întreținerea atmosferei de petrece acasă. O recomandăm cu drag!


Publicitate

Montana Câmpeni: cele mai vândute piese de mobilă

Printre cele mai vândute piese de mobilier ale producătorului Montana Câmpeni se numără mai multe produse cu rol de depozitare. Acestea pot fi încadrate la categoria mic mobilier pe care românii îl schimbă destul de des.

 +4
Mobilamontana.ro
  |  

Despre Montana Câmpeni
Fabrica de mobilă a fost înființată în anul 1991, ceea ce face ca Montana Câmpeni să fie printre producătorii de mobilă de tradiție din România. Sediul este în județul Alba, la Câmpeni, de unde se trage și denumirea. De regulă, acest producător de mobilă este recunoscut pentru stilul modern al produselor sale și pentru folosirea materialelor naturale.

Cele mai vândute piese de mobilă Montana Câmpeni


Comoda Venice, ușor de integrat în oricare dintre încăperile locuinței: living, dining, dormitor, hol. Discretă sub aspectul culorii și al înălțimii de sub 100 cm, comoda Campden are suficiente spații de depozitare, sub forma a patru sertare încăpătoare. Este fabricată din lemn masiv rășinos; finisaj: lac nitrocelulozic. Stil: rustic contemporan.

 +4 www.mobilamontana.ro Comoda Venice

Bufetul Venice este o piesă și practică, și estetică, având rolul principal în living sau în biroul de acasă. Fabricată din lemn masiv rășinos, are un design sofisticat, ce duce cu gândul la piesele de mobilă venețiene, ornamentate cu imaginație. spațiile de depozitare sunt numeroase, bufetul putând fi folosit pentru păstrarea veselei, a cărților sau chiar a actelor casei. Spațiul de vitrină este completat cu două dulapuri și patru sertare. Finisaj: lac nitrocelulozic. Culoarea poate fi aleasă de client, între alb și crem.

 +4 www.mobilamontana.ro Bufet Venice

Suportul de flori model Venice se regăsește printre cele mai vândute piese de mobilă de la Montana Câmpeni din mai multe motive; este fabricată din lemn masiv, are greutate redusă, putând fi manevrată cu maximă ușurință, designul o recomandă inclusiv pe post de noptieră pentru dormitor. Există două spații de depozitare: un sertar cochet și o poliță în partea inferioară a produsului. Suportul Venice e disponibil în trei variante de culoare: alb, crem și negru.

 +4 www.mobilamontana.ro Suport de flori Venice


Bar pentru acasă: top 3 modele în România

Barul de acasă a devenit un concept tot mai popular în locuințele românilor. Dar dacă într-o primă fază, barul era o adevărată construcție chicioasă, imitând barul din localurile publice, producătorii de mobilă l-au stilizat și personalizat la sânge.

 +6
Barul de acasă a depășit stadiul imitației. Nu mai e mare, ci mic. Nu mai e chicios, ci original / Pinterest.com
  |  

Barul de acasă este azi o piesă de mobilă uneori cochetă, alteori cu accente masculine, dar în general, o piesă unisex. Îi găsim loc fie în living, fie în zona de dining sau bucătărie. Adesea este mobil, putând fi mutat prin casă în funcție de zonele de petrecere a timpului cu prietenii.

Cu ajutorul designerilor de produs, barul de acasă și-a redus azi consistent dimensiunile, devenind o piesă de mobilă ușor de integrat chiar și într-un mic apartament românesc. Îl găsim dotat cu sertare, rafturi, polițe și rasteluri - toate laolaltă, armonios îmbinate într-un design contemporan, ideal pentru casele cu familii fericite. Iată, în continuare, trei modele de bar pentru casă realizate de trei producători de mobilă din România:

Barul Szel-Mob este o piesă de mobilă rustică, folosit atât în bucătărie, cât și în living. Construit din lemn masiv de pin, poate fi comandat din lemn de stejar; culoarea standard este cea albă, dar barul se poate personaliza cromatic în funcție de preferințele fiecărui client în parte. Blatul de lucru al barului Szel-Mob este disponibil în variantă de lemn sau aliaj de zinc, ultra-rezistent la uzură. Dimensiuni: lungime 90 cm/ adâncime 41 cm/ înălțime 90 cm. Depozitare: un dulap cu ușă, un raft superior la vedere și un rastel pentru sticlele de vin cu 20 de locuri.

 +6 www.szelmob.ro Bar pentru acasă de la SzelMob, ușor de folosit și ca piesă de mobilă în bucătărie

Barul model Exotic de la Mobexpert este un model nou lansat în România. Vorbim de un bar mobil, foarte simplu de mutat oriunde în casă, datorită celor patru roți metalice. Dacă mai punem la socoteală și designul original, avem o piesă de mobilă cu rol estetic deosebit. Barul Exotic are aspectul unei trăsuri cu coviltir, iar la interior dispune de patru spații de depozitare pentru sticle de băutură, pahare și accesoriile necesare activității de barman acasă. Materiale de lucru: barul este din lemn, iar roțile și feroneria sunt din metal. Finisaj: aspect patinat, în stil vintage. Cromatic, barul Exotic este disponibil în două variante: de lemn de stejar și culoare gri. Dimensiuni: lungime 103 cm / lățime 61 cm / înălțime 93 cm.

 +6 www.mobexpert.ro Exotic, barul cu chef de plimbare prin casă

 +6 www.mobexpert.ro Design inedit, cu accente vintage

 +6 www.mobexpert.ro La prima vedere: cel puțin cinci spații de depozitare pentru o seară perfectă cu prietenii acasă

Barul model Alchemy de la DoroBanti e tot în variantă mobilă, ușor de împins și mutat prin casă, în funcție de zona de relaxare. Roțile sunt moderne, din cauciuc, iar designul acestui bar se încadrează în stilul minimalist. Conceput din lemn masiv de stejar sau frasin, are un blat de lucru din material dur - marmură, ușor de întreținut și rezistent la uzură. Spațiile de depozitare sunt concepute special pentru băuturi - sticle, pahare și accesoriile specifice. În partea de jos, barul Alchemy are rastel cu 14 locuri de sticle, iar la nivelul superior se găsesc două sertare fixe pentru pahare. Pe cele două laterale, producătorul a aplicat bare metalice ce funcționează și ca mânere de împins barul, și drept cuiere pentru prosoapele de bucătărie.

 +6 www.dorobanti.squarespace.com Alchemy, o piesă de bar modernă, din materiale naturale: lemn și piatră

Toate cele trei modele de bar sunt disponibile în România atât ca model standard, cât și sub formă de comandă personalizată.


Publicitate

Blum: LEGRABOX FREE - discreția depozitării

Sertarele LEGRABOX FREE de la Blum sunt o soluție modernă și elegantă de depozitare pentru fiecare încăpere. Spiritul Blum se reflectă în designul rafinat și funcționalitatea extremă, cu accent pe limbajul clar al formelor și pe confortul mișcării.

 +5
 MagMob
Sertare LEGRABOX FREE cu sistem de încorporare pentru toate încăperile casei - Blum.com/ro
  |  

Sertarele LEGRABOX FREE de la Blum conving prin contururile bine definite, prin designul suplu al lateralelor și liniilor decorative, la care se adaugă tehnica inovatoare. Se pot integra dulapurilor și spațiilor de depozitare din orice încăpere, asigurând o folosire silențioasă și foarte simplă în orice context. Sunt perfect prietenoase cu toți membrii familiei, chiar și cu cei foarte mici, pasionați de descoperirea lumii în moduri riscante.

 +5 www.blum.com/ro/ro/ Sertare LEGRABOX FREE pentru depozitare modernă în dressing

 +5 www.blum.com/ro/ro/ Sertare LEGRABOX FREE cu pereți laterali din diferite materiale

Detalii tehnice LEGRABOX FREE de la Blum: Grosimea pereților laterali, interiori și exteriori este de numai 12,8 mm, ceea ce permite integrarea perfectă în orice tip de mobilier. Materialele de lucru sunt dintr-o gamă variată, ușor de potrivit fiecărei încăperi în parte: sticlă, lemn, piele sau piatră. Datorită elementelor practice de inserție confecționate din sticlă, LEGRABOX FREE reprezintă soluția ideală pentru produsul SPACE TOWER de la Blum, asigurând o desăvârșită vizibilitate a proviziilor. La fel de bine, LEGRABOX FREE poate fi atașat unor piese de mobilă dintre cele mai variate, în funcție de stilul încăperilor private - bucătărie, living room sau chiar dressing.

 +5 www.blum.com/ro/ro/ Sertare LEGRABOX FREE pentru dulapul de bucătărie SPACE TOWER

 +5 www.blum.com/ro/ro/ Sertare LEGRABOX FREE pentru comodele șic din living


Casa 2002: depozitare inedită!

Pentru că nicio locuință din lume nu e suficient de încăpătoare pentru bunurile proprietarilor, Casa 2002 propune românilor mobilă în mai multe stiluri, dar cu un numitor comun: spații de depozitare neașteptate.

 +5
Mobilă românească pe comandă - Casa2002.ro
  |  

Indiferent că vorbim de mobilă pentru living, dormitor sau bucătărie, că vorbim de mobilă modernă, minimalistă sau exotică, modelele propuse de Casa 2002 au un mare avantaj: dispun de spații de depozitare inedite, discret integrate unei estetici încântătoare.

 +5 www.casa2002.ro Canapeaua Deluxe se poate transforma în pat cu ladă de depozitare și noptieră cu sertare

Canapeaua Deluxe de la Casa 2002 se încadrează unui stil modern, contemporan și poate fi piesa vedetă într-o amenajare minimalistă. Este extensibilă, are saltea relaxa și o grămadă de spații de depozitare: ladă, plus etajeră cu trei sertare. Materialul textil se poate alege de către client dintr-o gamă cromatică de 30 de culori puse la dispoziție de Casa2002.

 +5 www.casa2002.ro Colțarul Maya de la Casa 2002 are două funcții: depozitare la vedere și loc de relaxare

Colțarul Maya de la Casa 2002 este un alt model cu spații de depozitare atipice - sertare amplasate pe partea de jos, prevăzute cu mânere cochete. Este un coltar fix, nu se poate extinde, fiind recomandat caselor cu cel puțin două camere. Rolul colțarului Maya de la Casa 2002 este de zonă de relaxare, pentru ca designul invită la lenevire indiferent de orele zilei. Una dintre lateralele colțarului este, de asemenea, prevăzută cu spații de depozitare, sub forma unei minibibliotecuțe cu două rafturi, încastrată în brațul mobilierului.

 +5 www.casa2002.ro Dormitor Andrei cu ansamblu de noptiere și comodă: trei rafturi și patru sertare

În dormitorul Andrei de la Casa 2002, patul este cel care atrage atenția. Noptierele sunt plasate inedit, nu de o parte și de alta a tăbliei patului, ci atașate la picioarele patului. Motivul? Prezența unui spațiu în plus pentru depozitare - o comodă cu sertare, integrată sub forma unui singur corp de mobilier, unui ansamblu pe care-l compune cu cele două noptiere. În plus, patul dormitorului Andrei de la Casa 2002 are și lăzi de depozitare, amplasate pe laterale.

 +5 www.casa2002.ro Casa 2002: cele patru taburete ocupă spațiu puțin, putând fi adăpostite sub masă, și au și lădițe pentru depozitare

Setul de masă cafea și taburete cu lădiță de la Casa 2002 face parte din seria pieselor de mic mobilier și își găsește locul atât în bucătărie, cât și pe o terasă acoperită. E vorba despre patru taburete cochete foc, din imitație de piele, având un design inspirat de o prăjitură de ciocolată cu bezea. Inedită este multifuncționalitatea: taburetul Casa 2002 poate fi folosit și ca loc de șezut, dar și ca spațiu de depozitare, având la interior amplasată o ladiță. Ridici capacul și... depozitezi!

Casa 2002 realizează toate aceste modele, plus multe altele, pe comandă, permițând clienților să personalizeze piesele cumpărate atât cromatic, cât și sub aspectul dimensiunilor.