logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă cu două fețe

În ce privește industria producătorilor de mobilă, acest tip de piese sunt binevenite. A avea mai mult decât o „față” înseamnă mai multe funcții, multifuncționalitate. De regulă, acest mobilier se găsește în România sub forme tot mai inovatoare inclusiv sub aspect estetic.

szelmob2-2919
PS577 - două piese de mobilier într-una singură/Szelmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Noiembrie 2017

Astăzi vă prezentăm o astfel de piesă de mobilier cu două fețe de la Szel-Mob. Este vorba despre un produs pentru zona de bucătărie sau dining, într-o locuință privată, dar și de un oficiu în cadrul unei mici companii private. Se cheamă PS577 și unii o consideră drept bar, alții o iau drept insulă de bucătărie, și sunt și persoane care o folosesc ca stand în cadrul unor expoziții, târguri sau alte evenimente de acest fel.

www.szelmob.ro
Funcție de depozitare

Noi considerăm PS577 drept o piesă de mobilă multifuncțională, cu rol de bar, ideală de amplasat într-un dining amenajat în stil rustic sau cu accente provensale. În spatele barului, avem de-a face cu un adevărat bufet, dotat cu două sertare și două polițe pentru depozitarea fie a băuturilor, fie a veselei.

www.szelmob.ro
Din lemn natural

Detaliile tehnice ale acestui bufet cu rol de bar sunt de bun augur. Vorbim de lemn natural, fie de stejar, fie de pin – la alegerea clientului, de finisaj disponibil în peste 60 de nuanțe, și de dimensiuni foarte practice: înălțime de 107 cm, lungime de 120 cm și adâncime de 50 cm. PS577 de la Szel-Mob este o piesă de mobilă perfectă pentru întreținerea atmosferei de petrece acasă. O recomandăm cu drag!

Publicitate