logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Elvila vă face cunoștință cu Tudor

Stilul clasic și-a păstrat popularitatea în preferințele designerilor și proprietarilor de case din România, datorită simplității si versatilității sale. Mobilierul de sufragerie Tudor, de la Elvila, în finisaj maro, este realizat din lemn masiv de stejar și elemente furniruite de stejar, ceea ce îi conferă o notă de noblețe.

elvila-2916
Un living tipic românesc, nemuritor/Elvila.ro
Andreea Chiru  |  07 Noiembrie 2017

Sufrageria Tudor  de la Elvila se compune dintr-o vitrină spațioasă și elegantă cu două uși de sticlă, bufet pentru păstrarea veselei, o masă extensibilă pentru 12 persoane, scaune tapițate cu piele naturală si o ramă cu oglindă pentru un plus de lumină și strălucire în principala încăpere a casei. Este acel gen de living creat de Elvila special pentru familiile cu mulți musafiri, încurajând nevoia de socializare. Totul este la îndemână în acest living, un accent deosebit căzând și pe funcția de depozitare.

Designul este simplu și rafinat, ușor de integrat într-o locuință de tip apartament sau vilă. Cuvântul ce caracterizează livingul Tudor de la Elvila este eleganță. Cromatic, finisajul maro permite personalizarea sufrageriei cu elemente decorative dintre cele mai variate, în funcție de preferințele fiecărui client în parte. Deci, foarte simplu de personalizat.

Publicitate
Publicitate