Elvila vă face cunoștință cu Tudor

Stilul clasic și-a păstrat popularitatea în preferințele designerilor și proprietarilor de case din România, datorită simplității si versatilității sale. Mobilierul de sufragerie Tudor, de la Elvila, în finisaj maro, este realizat din lemn masiv de stejar și elemente furniruite de stejar, ceea ce îi conferă o notă de noblețe.

Un living tipic românesc, nemuritor/Elvila.ro
  |  

Sufrageria Tudor  de la Elvila se compune dintr-o vitrină spațioasă și elegantă cu două uși de sticlă, bufet pentru păstrarea veselei, o masă extensibilă pentru 12 persoane, scaune tapițate cu piele naturală si o ramă cu oglindă pentru un plus de lumină și strălucire în principala încăpere a casei. Este acel gen de living creat de Elvila special pentru familiile cu mulți musafiri, încurajând nevoia de socializare. Totul este la îndemână în acest living, un accent deosebit căzând și pe funcția de depozitare.


Designul este simplu și rafinat, ușor de integrat într-o locuință de tip apartament sau vilă. Cuvântul ce caracterizează livingul Tudor de la Elvila este eleganță. Cromatic, finisajul maro permite personalizarea sufrageriei cu elemente decorative dintre cele mai variate, în funcție de preferințele fiecărui client în parte. Deci, foarte simplu de personalizat.


Mobilă de living pentru secolul XXI

Ce înseamnă un living de secol XXI? Materiale prietenoase cu mediul, design în slujba multifuncționalității, confort mai ușor de obținut. Culmea, am găsit toate aceste calități la mobila care se produce în România. Vă dăm câteva exemple.

 +5
Stilul de viață modern atrage după sine modificarea mobilei astfel încât să corespundă nevoilor de acasă/Somproduct.ro
  |  

Uneori și stilul, materialul sau combinația cromatică te pot aduce mai aproape de viitor. Campioane la acest capitol sunt fotoliile cu funcție de șezlong sau chiar pat single. Foarte mulți producători îți oferă șansa unei piese de mobilă pentru living ce-și schimbă funcția în raport cu activități și timp.

 +5 www.somproduct.ro Fotoliu Shfit, varianta de zi

 +5 www.somproduct.ro Fotoliul Shift în variantă de pat întins
Fotoliul extensibil Shift combină eleganța mobilierului clasic și calitățile practice ale mobilei futuriste. Ziua, este un fotoliu confortabil, noaptea, fotoliul se transformă în pat single cu pernă. Totul, dintr-o singură mișcare.

 +5 www.divanissimi.ro Canapea și pat de zi, model Snow
Tot în zona de relaxare, avem un produs binevenit – fotoliul cu funcție de șezlong Snow de la Divanissimi. Ideal de amplasat în fața televizorului sau în colțul de citit, undeva în apropierea bibliotecii.

 +5 www.chicville.ro Design clasic, funcții multiple - Ducesa!
Zona de socializare capătă brusc un aer prețios cu acest fotoliu șic de la ChicVille, denumit Ducesa. Designul clasic al mobilei de tip baroc este completat cu funcția de depozitare a unui mic dulăpior pe picioare, integrat fotoliului. Poți pune telefonul acolo sau ceașca de cafea de dimineață.


Limbo – cel mai original candelabru posibil

Că tot suntem în perioada Halloween-ului, am ales să vă prezentăm un corp de iluminat cu totul atipic. Poartă denumirea Limbo și are capacitatea de a băga în sperieți orice musafir nepoftit, strecurat în casă noaptea, pe întuneric.

 +4
Design fără limite - Limbo de la Kennethcobonpue.com
  |  

Limbo este un produs de design cu adevărat original, îmbinând în mod extrem ideea clasicului candelabru cu ideea unui design ultramodern. Pe scurt, un corp de iluminat greu de trecut cu vederea. Limbo se compune dintr-o figurină umană, în poziții de acrobație, purtând în mâini surse de lumină. Reprezintă creația designerului Kenneth Cobonpue și se potrivește parcă nespus de bine atmosferei de Halloween.


Există trei modele ale corpului de iluminat Limbo, toate la fel de inedite. Conceptul rămâne același – un acrobat sprijinit în sursele de lumină ale încăperii, dar corpurile de iluminat în sine și poziția figurinei diferă. Stilul corpurilor de iluminat este de fiecare dată altul, reflectând câte un alt stil. Limbo Chandelier surprinde pe acrobat într-un salt elegant; Limbo Trapez este un corp de iluminat vertical, cu elemente de design specifice stilului modern, iar Limbo Abrobat reprezintă o poziție de maxim echilibru în aer, susținând corpuri de iluminat de inspirație medievală. Materiale: fire de sârmă subțire, țesute manual sub formă de zale, și becuri LED. Produsele sunt disponibile și în România, prin Kulthome.

 +4 www.kennethcobonpue.com Limbo Acrobat

 +4 www.kennethcobonpue.com Limbo Chandelier

 +4 www.kennethcobonpue.com Limbo Trapez


Blum: Soluții de feronerie pentru living

Deschidere ușoară, închidere lină şi silențioasă a ușilor, sistemelor de ridicare şi sertarelor: soluțiile de feronerie de la Blum asigură o mișcare fascinantă pentru mobilierul de înaltă calitate.  Se pleacă de la nevoia de confort în case oricât de aglomerate, spațioase sau moderne.

 +4
 MagMob
  |  

Fiecare dintre noi este interesat atât de deschiderea şi închiderea mobilierului, cât şi de latura lui practică. Produsele Blum fac activitățile zilnice mai ușoare, mai confortabile, mai ergonomice, în toate încăperile locuinței – de la bucătărie până la baie și dormitor.

 +4 www.blum.ro

Soluțiile de feronerie pentru living de la Blum au mai multe avantaje:
•    Soluțiile oferite susțin tendințele actuale de design, cu fronturi late şi fără mânere
•    Deschidere ușoară, mișcarea lină şi închidere silențioasă
•    Pentru mobilier fără mânere: deschidere electrică cu SERVO-DRIVE sau mecanică cu TIP-ON BLUMOTION sau TIP-ON
•    Stabilitate crescută chiar şi în condiții de încărcare maximă
•    Extragerile totale fac și mai accesibil spațiul de depozitare
•    Accentele individuale pentru inte¬riorul mobilierului se realizează cu elemente de inserție din orice material dorit de client

 +4 www.blum.ro


Leonardo – ramă de lux pentru televizorul modern

Echipa Regallis este deja cunoscută intern și internațional drept una dintre cele mai experimentate echipe între producătorii de mobilă de artă. Ornamentațiile clasice, de tip baroc adesea, și execuția manuală a detaliilor decorative iau însă o nouă turnură – modernă.

 +3
Regallis introduce accentele baroce în casele moderne / Regallis.ro
  |  

N-am fi crezut că tradiționala mobilă de artă poate căpăta și o funcție modernă, dar Regallis a transformat o simplă ramă tv într-o lecție de lux și complexitate. Rama tv Leonardo ține locul unei biblioteci pentru living, în ciuda spațiului redus pe care-l ocupă. Face parte din colecția cu același nume, cu finisaj cireș, și este disponibilă în două modele: ramă Leonardo suspendată, respectiv de așezat pe podea.

 +3 www.regallis.ro Rama tv Leonardo, varianta suspendată pe perete
Evident, prima variantă este cea mai la modă, reușind să împace nevoia de valorificare a spațiului cu nevoia de decorațiuni clasice; rama tv suspendată Leonardo e simplu de montat pe perete, iar ca dimensiune se execută personalizat, în funcție de fiecare client și mărimea televizorului.

 +3 www.regallis.ro Ramă Leonardo pe picior, cu rol de depozitare inclus
A doua variantă de ramă tv Leonardo de la Regallis este mai practică, sub aspectul depozitării. Este concepută sub forma unui mobilier corp pentru televizor, dar prevăzut cu numeroase polițe orizontale și verticale, pentru depozitarea cărților, obiectelor decorative și a altor bunuri. Piciorul ramei se sprijină într-o bază solidă, dar care ocupă puțin spațiu pe podea. Smart de lux!