logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Veioza asta este ALTCEVA

Se întâmplă rar, dar se întâmplă să apară câte un produs pentru casă, al cărui design să ne surprindă pur și simplu, să aibă acel „altceva”, să ne rămână în memorie și să ne trezească dorința de a-l mai vedea o dată. Astăzi e vorba despre o veioză pentru camera copilului.

veioza_profil-2913
Design ieșit din tipare/Alexim-light.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Noiembrie 2017

O veioză pur și simplu uimitoare din punctul de vedere al designului: abajurul joacă rolul unei găletușe răsturnate, din care se scurge un lichid de aceeași culoare cu a lămpii. Lichidul reprezintă de fapt piciorul de susținere al veiozei, iar întregul design descrie o poziție magică pentru că abajurul nu pare suspendat în aer.

www.alexim-light.ro

www.alexim-light.ro

Veioza se încadrează stilului modern de amenajare; este produsă din material acrylic și poate fi comandată de la Alexim Light din Deva. Există mai multe variante de culoare, toate fiind intense, vibrante, culori de accent și tare potrivite pentru camera celui mic: mov, roșu, galben, albastru. Se potrivește cu becuri led sau economice, iar firul cu buton întrerupător este din plastic transparent, aproape invizibil. Singurul lucru de reproșat acestui model original de veioză este denumirea. Prea tehnică, prea greu de reținut, prea în discordanță cu designul: veioza 6315-15.

Publicitate