logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Artforma reinterpretează biblioteca de living

Semn că tot mai puțină lume iubește cartea și obișnuiește să îi ofere o piesă de mobilier acasă, un distribuitor de mobilier modern din România a înlocuit nu doar designul și dimensiunea celebrei biblioteci din sufragerie, ci i-a schimbat și funcționalitatea.

artforma4-6561
De fapt, o transformă în... bar./Artforma.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Martie 2022

Firma Artforma este reprezentanța din România a producătorului de mobilier cu tehnologie LED din Polonia, Foram. Dispune de colecții inovatoare de mobilier prevăzut cu oglinzi, fiind o soluție mereu la îndemână pentru admiratorii stilului modern de amenajare interioară.
Una dintre piesele de mobilă cele mai creative de la Artforma o reprezintă biblioteca Lena, uimitoare prin minimalism și dotări de ultimă generație. Denumită bibliotecă, Lena este, de fapt, o piesă de tip bar jucând în același timp rolul unei piese decorative cu accente glamour.

Biblioteca se prinde pe perete, ca orice bibliotecă tradițională, dar ocupă infinit mai puțin spațiu. La interior oferă loc de depozitare, nu pentru cărți dacă nu ești un împătimit al cititului, ci pentru sticlele de băutură. Vorbim de un bar suspendat, cu denumire intelectuală. Această piesă de mobilier se adresează utilizatorilor de gadgeturi, fiind prevăzută cu mai multe dotări moderne.

Structura este din lemn, iar ușa este dintr-o sticlă prevăzută cu mecanism LED de iluminare. Sticla este de sorginte venețiană, dar tratată în așa fel încât după stingerea luminii de fundal să devină opacă, de nepătruns cu vederea. Tipul de iluminare a bibliotecii Lena constă în trei puncte de lumină, fiind și interioară, și exterioară, pe marginea oglinzii. Se activează printr-un comutator tactil.

Un amănunt inedit: biblioteca Lena este dotată cu două difuzoare, discret încorporate pe partea superioară a structurii lemnoase și activate prin Bluetooth. Au o acoperire a sunetului de până la 10 metri. Pe scurt, vorbim de o piesă ultramodernă, menită să dea interioarelor un aer tineresc și să contribuie la atmosfera plăcută de familie.

www.artforma.ro
www.artforma.ro
www.artforma.ro

Publicitate
Publicitate