logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Surpriză: eveniment pop-up în cadrul spoga+gafa 2022

În premieră absolută, organizatorii Koelnmesse anunță un demers menit să aducă beneficii producătorilor de mobilă din Europa: în cadrul ediției 2022 a târgului spoga+gafa va fi introdusă și o componentă dedicată mobilierului indoor.

spogasigafa-6562
După amânări și chiar anulări de evenimente, în sfârșit și o veste bună!Spogagafa.com 
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Martie 2022

În mod tradițional, spoga+gafa reprezintă un eveniment internațional destinat amenajării spațiilor outdoor, dar, ținând cont de felul în care pandemia de COVID a afectat întreaga industrie a mobilei și accesoriilor, mai ales pe cea din domeniul HoReCa, organizatorii au decis integrarea unei noi dimensiuni, cea a mobilierului pentru interioare. În acest fel, spoga+gafa 2022 va conține atât mobilă pentru interioare, cât și pentru spații exterioare, oferind vizitatorilor o gamă și mai variată de colecții și soluții.

O altă noutate ține de „vârsta” pieselor de mobilier ce vor putea fi expuse în cadrul spoga+gafa 2022: atât colecții încă nelansate, cât și colecții încadrate deja la categoria bestseller pe plan internațional. „Ne găsim încă în vremuri tulburi, piața este volatilă, așa că piese și colecții deja lansate anterior vor putea fi expuse, cu doar mici updateuri” – se arată în comunicatul de presă al Koelnmesse.

Introducerea mobilierului pentru interioare la ediția din acest an a spoga+gafa se face sub denumirea sugestivă de „Home meets spoga+gafa” și reprezintă unul dintre demersurile „"Three Steps on the Road to imm cologne 2023". Este vorba despre trei formate de evenimente menite să anticipeze îndelung așteptatul imm cologne, amânat pentru anul 2023.
•    „Home meets spoga+gafa” – mobilier indoor, în premieră în cadrul unui eveniment eminamente dedicat amenajărilor outdoor.
•    „Sleep Cologne” – dedicat producătorilor de produse exclusiv pentru dormitor, adică saltele, paturi box-spring, saltele de apă, accesorii textile pentru pat.
•    „PURE meets ORGATEC” – o combinație inspirată de stilul de viață în pandemie și anume, soluțiile office adaptate la spațiile private, câtă vreme tot mai multă lume a lucrat în această perioadă de acasă.

spoga+gafa 2022 este programat anul acesta în perioada zilelor 19-22 iunie, la Köln, urmând a se desfășura în condiții de siguranță medicală. Magmob va participa ca de fiecare dată la acest eveniment, prin prezența redactorului-șef Zilahi Imre.

Publicitate
Publicitate