logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Habitat – târgul de mobilă al Spaniei, rezervat aproape complet

În contextul în care mai toate evenimentele internaționale dedicate mobilei suferă amânări sau chiar anulări, avem o vestă bună din Spania. Târgul Habitat, cel mai important eveniment de profil al Spaniei, anunță rezervarea aproape integrală a standurilor expoziționale. Cu șase luni înainte de deschidere!

habitatvalencia-6563
Vești pline de optimism din Spania./Feriahabitatvalencia.com 
Andreea Chiru  |  23 Martie 2022

Mai este aproape o jumătate de an până ca târgul Habitat să-și deschidă porțile în Valencia, iar spațiile de expoziție au fost rezervate deja în cea mai mare parte. Organizatorii anunță că cei 60.000 mp ai locului de desfășurare al evenimentului, Complexul Feria Valencia, vor fi ocupați în totalitate.

„Suntem încântați să vedem că cele mai multe dintre companiile invitate să participe la acest eveniment au răspuns pozitiv”, a declarat directorul Feria Valencia, Daniel Marco. „Ultima ediție s-a ținut în anul 2019, urmând doi ani de absență, astfel că ne-am propus ca, din punctul de vedere al participării expozanților, să atingem cel puțin rata de participare a ediției din 2019. Și, din fericire, putem confirma că această dorință a noastră se împlinește chiar cu jumătate de an înainte de începerea evenimentului.”

Ediția Habitat din 2019 a beneficiat de 32.796 vizitatori profesionali, provenind din 70 de țări.

Habitat urmează să se desfășoare între 20 și 23 septembrie, sub forma unui eveniment dedicat mobilierului în stil contemporan, colecțiilor pentru dormitor și accesorii decorative. În premieră, vor fi integrate două noi componente: Home Textiles Premium (pentru producătorii de accesorii textile) și Espacio Cocina SICI (mobilier și echipamente pentru bucătărie). Cele două sunt, la origine, showuri de sine stătătoare, și pentru întâia oară se vor desfășura concomitent cu Habitat, sub aceeași cupolă, urmând ca cele trei componente să poate fi vizitate în același loc.

Considerat cel mai mare eveniment dedicat stilului spaniol de amenajare interioară, Habitat Feria Valencia reprezintă evenimentul de impact al Spaniei, cu participarea principalilor actori din industria mobilierului pentru dormitor, iluminatului, tapițeriei și accesoriilor decorative.
 

Publicitate
Publicitate