logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dorelan: vânzări de 150.000 de euro în primele trei luni de funcționare

Inaugurat în decembrie 2021, flagship store-ul Dorelan anunță vânzări de 150.000 de euro în doar primele trei luni de la deschidere. Românii au cumpărat saltele, paturi și accesorii de lux, cea mai impresionantă fiind achiziționarea unei saltele la prețul de 3900 euro.

flagship_store_dorelan_fabrica_de_glucoza-6564
Somnul odihnitor rămâne o prioritate pentru români./Sparklingcontent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Martie 2022

„Nivelul vânzărilor din primele trei luni de funcționare confirmă așteptările noastre privitoare la dorința clienților din România de a se bucura de un somn odihnitor și sănătos”, declară Teodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo și Key Account Manager Dorelan. „Flagship store-ul Dorelan din București a generat vânzări nu doar în Capitală, ci și în orașe importante din România, precum Timișoara, Iași, Constanța, Cluj-Napoca. De asemenea, am înregistrat rezultate bune și pe segmentul HoReCa, semnând primul nostru contract pentru livrarea de saltele, paturi și accesorii unui aparthotel din Galați.”

www.sparklingcontent.ro

În doar trei luni de funcționare, magazinul a vândut 100 de saltele de calitate, secretul succesului ținând de faptul că vorbim despre saltele adaptate clienților în funcție de stil de trai și nivel de activitate, de vârstă și de starea de sănătate. Dacă ești sedentar sau, dimpotrivă, o persoană activă, dacă achiziționezi salteaua pentru patul matrimonial sau pentru cel din camera copilului, dacă suferi de probleme lombare sau dorești un somn cât mai odihnitor, la Dorelan găsești orice tip de saltea ți se potrivește. În cadrul magazinului sunt disponibile peste  100 de saltele produse în Italia, cu posibilitate de livrare imediată. Echipa magazinului Dorelan asigură inclusiv livrarea și montajul, la cerere.

www.sparklingcontent.ro

Despre Dorelan

Brandul Dorelan a fost fondat în 1968, când Diano Tura și Pietro Paolo Bergamaschi au hotărât să plece de la compania unde lucrau și să se dedice unui proiect ambițios: producerea de saltele de calitate superioară. Astfel au luat formă, într-un mic garaj din Forlì, primele produse Dorelan, lucrate cu simțul estetic și îndemânarea ce disting artizanii italieni. Din Forlì, firma s-a extins în toată țara și apoi în toată lumea.

Publicitate