logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Legno: ultimele zile de reduceri

În atenția celor care iubesc campaniile de reduceri, promoțiile și serviciile oferite gratuit: magazinul de mobilă Legno derulează o campanie menită să aducă piesele sale de mobilier mai repede și mai ușor în casele românilor.

legno-6571
Campania lunii martie se apropie de final./Legno.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Martie 2022

Este vorba despre campania de reduceri a lunii martie, care se apropie de final. Perioada anunțată:1-31 martie. Ofertele din cadrul campaniei Legno sunt de mai multe feluri: reduceri de preț, livrare rapidă și transport gratuit.

În perioada campaniei Legno, toate piesele de mobilier sunt disponibile cu o reducere de preț de 20%, și în plus magazinul acceptă și varianta de achitare în rate. Campania se derulează în cadrul unei lichidări de stoc, astfel că piesele de mobilier beneficiază și de o livrare în termeni de urgență, urmând să ajungă la client într-un interval de 24 până la 48 de ore, în funcție de adresă. De asemenea, transportul este oferit gratuit oriunde în țară.

Printre piesele de mobilier cele mai vândute în magazinul Legno se regăsesc unele cu design inedit: noptiere tapițate, dulap adânc care să încadreze în mod practic mașina de spălat, balansoar suspendabil pentru living, cărucioare de servire dotate cu spații de depozitare, scaune pentru genunchi, fotolii tip sac, pătuțuri supraetajate sau bibliotecuțe cu scaune integrate pentru camera copilului.

„Managerii de produse Legno.ro călătoresc la cele mai importante târguri de mobilier pentru a descoperi cele mai recente tendințe și modele de decorațiuni pentru sezonul viitor. Pentru că așa putem prezenta soluții moderne de locuit și amenajări decorative pentru tine. Solicităm si oferim cele mai mari cerințe cu privire la calitatea produselor și serviciilor noastre.” – se arată pe site-ul Legno.

www.legno.ro
www.legno.ro
www.legno.ro
www.legno.ro

Publicitate
Publicitate