logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Maison&Objet 2022: cum a fost ediția de primăvară

După o amânare apărută pe fondul pandemiei de COVID (varianta OMICRON), Maison&Objet s-a desfășurat în condiții de prezență fizică la Paris, iar organizatorii au anunțat că ediția a fost una de absolut succes. Urmează cea de-a doua ediție a anului, în septembrie 2022.

maison_objet22-6572
S-a încheiat prima ediție Maison&Objet a anului./Maison-objet.com 
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Aprilie 2022

Ediția de primăvară a târgului Maison&Objet a avut loc în perioada 24-28 martie, în cadrul celor 7 galerii din centrul expozițional Nord Villepinte și pare să fi atras o participare internațională bună, în condițiile în care 1 din 3 vizitatori a venit din afara granițelor Franței. Față de ediția anterioară, Maison&Objet a înregistrat o rată de creștere cu circa 37% a vizitatorilor străini.

Târgul Maison&Objet în cifre:
– aproape 52.000 de vizitatori din 136 de țări și 1811 branduri din 53 de state
– 513 branduri aflate la prima participare la Maison&Objet
– cei mai mulți vizitatori străini au provenit din Belgia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Spania și Germania
– cei mai numeroși expozanți au provenit din Italia, Belgia, Olanda, Germania, Portugalia

În premieră, a avut loc și un eveniment destinat exclusiv reprezentanților profesionali prezenți la Paris: „Maison&Objet în the City”, un circuit al celor mai frumoase destinații decorate în stil pur parizian, adică 90 de showroom-uri dedicate soluțiilor de amenajare și-au deschis porțile în cadrul acestui tur în premieră.

„Această a doua ediție post-pandemică a Maison&Objet a dovedit fără urmă de îndoială că toți reprezentanții industriei erau nerăbdătorii să se întâlnească față-n față pentru schimburi de idei și pentru a descoperi noile trenduri în materie de decor, design și lifestyle”, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.

Urmează ediția a doua a Maison&Objet 2022 în septembrie, o ediție destinată soluțiilor de decorare și amenajare interioară.

Publicitate
Publicitate