logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila Dalin lansează canapeaua Magna

Vești bune la început de primăvară pentru clienții Mobilei Dalin. Deja renumitul producător de mobilier din Reghin a pregătit mai multe surprize frumoase, de la piese noi de mobilă până la reduceri de preț la o întreagă gamă de mobilier.

dalin-6576
Noutățile primăverii vin de la Mobila Dalin./Mobiladalin.ro 
Andreea Chiru  |  05 Aprilie 2022

Produsul lunii martie în cadrul Mobilei Dalin este canapeaua Magna. Eleganța simplității este principalul atu al acestei piese de mobilier create în stil modern, cu funcție de preferata familiei pentru timpul petrecut în living. Inspirată de forme geometrice curate, canapeaua Magna întrunește standardele de calitate a materialelor cu care ne-a obișnuit Mobila Dalin. Structura este din lemn masiv de fag, plăci de așchii și fibre de lemn. În ce privește nevoia de confort oferit de spătar și șezut, acesta se obține printr-o umplutură din pene de gâscă și puf siliconat așezate pe o împletitură de chingă.

Canapeaua Manga întruchipează funcția pentru care militează designerii de mobilier: cea de canapea pentru momentele de peste zi. Așadar vorbim despre o piesă fixă, de personalizat cu 2 sau 3 locuri în funcție de preferințele clientului, o canapea și nicidecum un pat extensibil pe durata nopții. Se adresează celor cu locuințe având cel puțin două camere și dând canapelei rolul exclusiv pentru care a fost creată – de mobilier pentru clipe de relaxare, nu de somn.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Din punct de vedere cromatic, canapeaua Magna este disponibilă în mai multe variante de nuanțe sobre, neutre, ușor de integrat oricărei amenajări – albastru pal, galben muștar, tonuri de gri. Dispune și de un set de fotolii ce pot completa în chip armonios livingul.

www.mobiladalin.ro
O altă veste bună de la Dalin ține de campania de reduceri de prețuri. Este o practică tot mai folosită de Mobila Dalin, care derulează campanii promoționale pe placul clienților. De această dată, producătorul anunță reduceri de preț la toată gama de piese de mobilă din lemn masiv. Se pot cumpăra cu prețuri cu 15% mai mici, până la finalul lunii aprilie.

Publicitate
Publicitate