logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Află totul despre sistemele de ridicare AVENTOS!

O inițiativă lăudabilă din partea Blum România: programe de training online în cadrul cărora creatorii de spații moderne pot învăța în cele mai mici detalii cum să folosească sistemele și tehnologiile de mișcare Blum pentru proiectarea interioarelor în pas cu timpul.

blum_aventos-6577
Program de training online, cu specialiștii Blum România./Blum.com/ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Aprilie 2022

Este vorba de webinarii organizate de specialiștii Blum România, menite să explice pe larg în ce fel se pot utiliza produsele și tehnologiile de mișcare Blum. Pot fi considerate un mod de a pătrunde tainele tehnologiei Blum, cu ajutorul consilierilor companiei.

Săptămâna care vine vor avea loc două sesiuni de training, în zilele de luni 11 aprilie și marți 12 aprilie, ambele cu începere de la ora 9:00. Tema: sistemele de ridicare pentru uși – AVENTOS. Cele două zile de training vor fi susținute de specialiștii companiei, Cristian Miclea (product trainer Blum România) și Mihăiță Bogdan (specialist E-SERVICES) care vor prezenta și proiecta gama AVENTOS în programul „Configurator de corpuri”.

„Există multiple modalități pentru a îmbunătăți calitatea spațiului de locuit. Gama variată de sisteme de ridicare pentru ușile corpurilor superioare, AVENTOS, vă introduce într-un univers fascinant al posibilităților de proiectare. Indiferent de tipul deschiderii: pliere, rabatare, basculare sau pivotare, sistemele de ridicare AVENTOS ies în evidenţă.” – se arată în newsletterul transmis de Blum România.

La sesiunea de training de săptămâna viitoare se pot înscrie atât persoane juridice, cât și fizice, accesând linkul pus la dispoziție de Blum România.

Publicitate
Publicitate