logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Nuvola – canapeaua puzzle, realizată la Brașov

Pornind de la un singur model de canapea realizată pe comandă, fabrica Divanissimi cu sediul în Brașov a ajuns să dezvolte un adevărat nou concept de mobilier. Și anume, canapeaua puzzle. În funcție de modulele pe care le adaugi sau de culori, devine de fiecare dată altceva. 

nuvola-6578
 În ce fel se poate transforma o simplă canapea la comandă?Divanissimi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Aprilie 2022

Dacă intri pe site-ul producătorului de canapele Divanissimi (sau chiar în magazinele fizice), ai putea fi uimit negăsind o droaie de modele de mobilă tapițată. Nimic mai fals. Pentru că luându-te după denumirile produselor, descoperi câteva, dar dacă răsfoiești albumele foto ale producătorului, nu mai contenești să descoperi noi și noi modele.

Secretul este acesta: un simplu model de canapea Divanissimi poate fi personalizat și transformat în zeci de variante, astfel că sub o singură denumire poți descoperi o groază de modele aproape complet diferite. Este cazul canapele Nuvola, pe care cei de la Divanissimi singuri o numesc canapeaua puzzle. A fost personalizată în atât de numeroase feluri, încât a trecut de la un simplu model la o adevărată întreagă colecție.
Nuvola este un cumul de module de dimensiuni și forme diferite care se pot combina și personaliza în nenumărate feluri – imaginație să ai!

Modulele se pot comanda într-o varietate de culori și nuanțe și de posibilități de combinare. Se pot așeza unele în continuarea altora, se pot amplasa pentru obținerea unui colțar sau pentru crearea unei adevărate insule de relaxare în mijlocul camerei. Armonia formelor ce compun canapeaua Nuvola le face ușor de folosit în mai multe feluri. Spre exemplu, un modul poate deveni fie spătar, fie separator de șezuturi, un altul se poate transforma din braț al canapelei în șezut cu altă înălțime sau în… măsuță de cafea.

Despre canapeaua Nuvola, chiar reprezentanții Divanissimi declară: „A fost probabil făcută într-un milion șapte sute de mii de variante. Cu pouf mic integrat, fără, cu pouf mare separat, de pus în față, în lateral, pe spate, cu colț, cu șezlong, canapea liniară, cu brațe, cu un singur braț, cu șezut dublu, cu un spătar mai înalt decât celălalt, cu module egale, cu module de lărgimi diferite sau lungimi, verde, albă, fucshia, într-o singură culoare, în 2, în mai multe, cu pattern, din in, din catifea, din bumbac, combinată, cu șnurul din aceeași stofă, cu șnur din catifea, cu șnur în contrast, cu șnur în aceeași culoare, cu șnur portocaliu pe stofa gri. Doar să ne dai șansa.”

www.divanissimi.ro
www.divanissimi.ro
www.divanissimi.ro

Publicitate
Publicitate