logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Wooba – produse de design, pornite dintr-o joacă

Wooba reprezintă unul dintre acele proiecte care inspiră tinerețe și forțe proaspete în ce privește sursele de inspirație în industria designului de produs. Vorbim despre un studio pornit în urmă cu doi ani, mai degrabă dintr-o joacă.

wooba1-6583
Lumină în forme jucăușe la propriu./Wooba.ro 
Andreea Chiru  |  08 Aprilie 2022

În spatele brandului Wooba se află trei oameni conduși de o viziune: design personalizat în stil do-it-yourself. Cristina Cerga, Adrian Bursuc și Ștefan Nădejde reprezintă proiectul Wooba: corpuri de iluminat din baghete de lemn, de asamblat acasă, în familie. Conceptul a apărut întâmplător, când Adrian Bursuc a creat o jucărie din baghete de lemn pentru fetița sa. În 2020 au fost puse bazele studioului propriu-zis.

Ideea: corpuri de iluminat și obiecte decorative de tip modular, pe care fiecare și le poate asambla acasă, în funcție de propria imaginație. Ceea ce e interesant la aceste produse Wooba este modularitatea și faptul că le poți schimba mereu forma, având adesea un nou obiect de iluminat acasă. Corpurile sunt create din baghete de lemn, prinse cu ajutorul unor îmbinări din plastic, obținute prin tehnica printării 3D. Pe cât de simplă este ideea, pe atât de elaborate pot fi modelele rezultate. Important este în ce fel îmbini unitățile componente.

În această primăvară, Wooba anunță două vești interesante:
•    Cu ocazia sărbătorii pascale, va lansa pe piață o colecție nou-nouță de corpuri modulare de iluminat
•    Până atunci, cu ocazia aceleiași sărbători, produsele Wooba aflate în stoc beneficiază de o reducere de preț de 20%.

„Suntem într-o călătorie interesantă de a face mai mult din mai puțin – ne dorim ca proiectarea tuturor produselor noastre să fie 100% circulare și ne propunem să folosim doar materiale regenerabile sau reciclate până în 2030.” – se arată pe site-ul Wooba.

www.wooba.ro
www.wooba.ro

Publicitate
Publicitate