logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Malmo Wood – scaune Antares în stil nordic

Poate că de brandul Antares ne-am obișnuit să legăm exclusiv mobilier office și destinat spațiilor publice, dar iată că acest an vine cu o noutate. După ce Antares a introdus stilul industrial pentru mobilierul office, acum trece la stilul nordic, pentru acasă.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
Varietate de stiluri printre colecțiile de scaune Antares./Scaune.ro 
Andreea Chiru  |  12 Aprilie 2022

Nevoia de varietate printre produsele aflate în portofoliul Antares a dus la apariția unui nou produs. Este vorba despre un scaun destul de neașteptat printre modelele office: Malmo Wood, un model creat în cel mai pur stil nordic. Pe lângă faptul că schimbă total stilul, se schimbă și utilitatea. Malmo Wood reprezintă un model de scaun ce poate fi folosit oriunde acasă.

Pe site-ul Antares, scaunul Malmo este recomandat pentru spații dintre cele mai diferite, de la birouri tinerești până la restaurante, săli de conferințe și săli de mese. Este disponibil în mai multe variante de culoare (13 la număr), cele mai multe dintre acestea fiind din cele intense, vibrante. În plus, clientul poate opta în ce privește materialul de acoperire a scaunului – eco lână sau eco piele pentru spătar și șezut. Structura de rezistență este reprezentată de patru picioare, fabricate din lemn natur, cu finisaj natural, menit să pună în valoare farmecul materialului.

„Scaunul Malmo cu detalii inteligente, materiale de înaltă calitate, îmbinări uimitor de simple este alegerea perfectă pentru orice spațiu chiar și pentru acasă.” – se arată pe site-ul Scaune.ro. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Publicitate
Publicitate