Malmo Wood – scaune Antares în stil nordic

Poate că de brandul Antares ne-am obișnuit să legăm exclusiv mobilier office și destinat spațiilor publice, dar iată că acest an vine cu o noutate. După ce Antares a introdus stilul industrial pentru mobilierul office, acum trece la stilul nordic, pentru acasă.

 +4
Varietate de stiluri printre colecțiile de scaune Antares./Scaune.ro  
  |  

Nevoia de varietate printre produsele aflate în portofoliul Antares a dus la apariția unui nou produs. Este vorba despre un scaun destul de neașteptat printre modelele office: Malmo Wood, un model creat în cel mai pur stil nordic. Pe lângă faptul că schimbă total stilul, se schimbă și utilitatea. Malmo Wood reprezintă un model de scaun ce poate fi folosit oriunde acasă.

Pe site-ul Antares, scaunul Malmo este recomandat pentru spații dintre cele mai diferite, de la birouri tinerești până la restaurante, săli de conferințe și săli de mese. Este disponibil în mai multe variante de culoare (13 la număr), cele mai multe dintre acestea fiind din cele intense, vibrante. În plus, clientul poate opta în ce privește materialul de acoperire a scaunului – eco lână sau eco piele pentru spătar și șezut. Structura de rezistență este reprezentată de patru picioare, fabricate din lemn natur, cu finisaj natural, menit să pună în valoare farmecul materialului.

„Scaunul Malmo cu detalii inteligente, materiale de înaltă calitate, îmbinări uimitor de simple este alegerea perfectă pentru orice spațiu chiar și pentru acasă.” – se arată pe site-ul Scaune.ro.   +4 www.scaune.ro +4 www.scaune.ro +4 www.scaune.ro


SDHouse: trei birouri minimaliste pentru camera copilului

Cu  ocazia venirii toamnei, campania Back to School a pătruns și în industria mobilei, așa că în această perioadă puteți găsi piese de mobilier pentru camera copilului la reduceri de preț. La SDHouse am descoperit produse pe cât de inedite ca design, pe atât de bine integrate unei campanii de prețuri speciale.

 +4
  Modele uimitoare, la reducere de preț./SDHouse.ro
  |  

Din oferta Back to School a magazinelor SDHouse din România am ales să vă prezentăm trei modele de birouri minimaliste pentru camera copilului. Le-am ales pe criteriul designului tineresc și formelor neașteptate.


Vox Stige este un model reușit, asigurând o capacitate mare de depozitare și un grad redus de ocupare a spațiului. Suprafeței de lucru i se adaugă un corp din polițe în formă de colțar pe care se pot prinde veioza de lucru, ghiozdanul, harta sau alte accesorii tipice de birou. Vox Stige se înscrie în categoria mobilierului modular și oferă copilului posibilitatea de a-și crea și personaliza propriul spațiu de lucru.  +4 www.sdhouse.ro Birou cu spații de organizare, model Stige

Iga este un model de birou minimalist, având  ca sursă de inspirație biroul clasic. S-a pornit de la forma destul de tradițională a unui birou simplu, cu spațiu de lucru, și s-a adăugat un mic spațiu de depozitare pentru rechizite, având aspectul jucăuș al unei casetiere cu două polițe la interior. Iga reprezintă o variantă de birou pentru copiii din clasele primare, având aspectul vesel specific camerelor de copii mici. Ușa biroului se închide cu un sistem de amortizare care previne accidentarea elevului sau producerea unui zgomot puternic.  +4 www.sdhouse.ro Birou pentru elevii mici, model Iga

Cupertino este un model de birou în cea mai minimalistă formă posibilă, reducând la maximum spațiul de lucru al adolescentului. Pe scurt, acest birou este unul de perete, ideal pentru locuințele cu suprafețe reduse; își face apariția doar pe timpul folosirii, ca orice birou de perete. Suprafața de lucru este însoțită și de două spații de depozitare pentru cărți și accesorii de birou, dar designul modern permite și ascunderea cablurilor.  +4 www.sdhouse.ro Birou de perete Cupertino

Toate cele trei modele de birouri pentru camera copilului dispun de reducere de preț de circa 15% -20%.

Despre SDHouse
- peste 15 ani de experiență,
- peste 1,000,000 de piese de mobilier montate
- peste 5,000,000 de ore de montaj până în prezent.
Scandinavian Design House își propune să fie prima destinație pentru iubitorii de mobilier și decorațiuni cu design scandinav inteligent și urban, punând la dispoziție clienților săi un magazin online modern - sdhouse.ro, si cele patru magazine fizice: BoConcept (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Băneasa (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Zăgazului (Str. Zăgazului nr. 21-25, One Herăstrău Plaza) și VOX (Swan Office and Technology Park, Șos. București-Nord nr. 15-25).


Argo Libro – masa care se împăturește

Când vine vorba despre mobilă creată pentru a valorifica spațiul interior, te poți gândi la soluții bazate pe multifuncționalitate sau personalizarea dimensiunilor, dar un producător italian s-a gândit mult mai departe: la mobilă care se împăturește.

 +6
O propunere inedită de la producătorul italian Mara/Marasrl.it
  |  

Producătorul în cauza este Mara, iar piesa pe care a creat-o ca soluție uimitoare este masa denumită Argo Libro. Reprezintă o piesă de folosit în spații office, dar cu puțină imaginație își poate găsi locul și într-un spațiu de locuit. Argo Libro este o masă de dimensiuni mari, dar ușor de folosit și depozitat.

Producătorul o pune la dispoziția clienților în mai multe variante de dimensiune, pornind de la varianta de 200x260 cm și mergând până la varianta de 280x320 cm. Înălțimea ajunge la 77 cm.

Înscriindu-se în categoria meselor pentru sălile de conferință, are în ciuda dimensiunii generoase toate calitățile unei piese ușor de manevrat. Atunci când nu este folosită, masa Argo Libro se împăturește de la jumătatea blatului și se așază în poziție pe înălțime, transformându-se dintr-o masă de ședințe într-o tăblie pe roți. Mecanismul de împăturire este unul mecanic, foarte simplu, prevăzut cu un sistem antișoc menit să împiedice prinderea degetelor la momentul deschiderii mesei. +6 www.marasrl.it  +6 www.marasrl.it

Prevăzută cu un sistem de roți, masa Argo Libro face transportarea ei din locul de depozitat în cel de folosit foarte accesibil. Pentru a satisface cât mai multe gusturi, producătorul Mara o poate executa la comandă în mai multe variante de finisaj și mai multe variante de design al blatului – rectangular sau oval. +6 www.marasrl.it +6 www.marasrl.it +6 www.marasrl.it


Multimo propune biroul ascuns

Mini Office și Compact Office sunt două propuneri de mobilier inteligent pe care Multimo, anterior cunoscut sub denumirea de Monello, le aduce în România. Gama lor de produse acoperă necesitățile de amenajare a livingului, dormitorului și biroului, adresându-se în mod special celor care locuiesc în spații cu suprafețe restrânse.

 +7
Biroul de acasă, sub forma unei piese pline de surprize/Mobilierinteligent.ro
  |  

Așadar, dacă locuiești într-o casă nu tocmai încăpătoare și mai și lucrezi de acasă, cu siguranță ai să consideri cele două modele de birou ascuns de la Multimo drept o invenție minunată!

 +7 www.mobilierinteligent.ro +7 www.mobilierinteligent.ro +7 www.mobilierinteligent.roMini Office este o piesă de mobilier foarte practică, și pe atât de puțin pretențioasă ca spațiu. Are forma compactă a unui cub plin de surprize: este dotat cu spațiu interior pentru imprimantă, iar blatul de lucru pentru laptop se extinde pe perioada lucrului, în rest stând de asemenea ascuns sub forma a două sertare discrete. Mini Office de la Multimo e prevăzut cu roți, fiind deci simplu de mutat în orice colț al casei ai nevoie. În poziție închisă, Mini Office are următoarele dimensiuni: 75,5 cm x 90 cm, înălțimea fiind de 52 cm, dar crescând la 63,5 cm prin folosirea extensiei pentru laptop.

 +7 www.mobilierinteligent.ro +7 www.mobilierinteligent.ro +7 www.mobilierinteligent.roCompact Office reprezintă un model de birou ascuns și mai grozav. Sub forma unui dreptunghi înalt, cu aspect de comodă modernă, Compact Office ascunde nu doar spații de depozitare sub forma mai multor sertare, ci și extensie de lucru pentru laptop și scaunul de birou, încadrat perfect între sertare atunci când nu e folosit. Cu ajutorul acestui model de birou pentru acasă, ai practic toate elementele unui mobilier office într-o singură piesă inteligentă.

Produsele Multimo pot fi comandate online.


Birouri cu totul altfel decât te-ai aștepta!

Pentru că specialiștii în designul de interioare insistă asupra importanței pe care forma și funcția biroului le au asupra eficienței angajatului, vă prezentăm la final de săptămână lucrătoare câteva modele de birou absolut ieșite din comun. Sunt disponibile în România!

 +6
Biroul începe să-și tot piardă forma clasică, nu și funcționalitatea/Bonami.ro
  |  

Nici nu am căutat prea mult aceste propuneri de birou, ideale în special pentru lucrul de acasă. E vorba de trei modele pe cât de funcționale și practice, pe atât de interesante ca design.

 +6 www.bonami.roRafevi Pisagor este un birou de colț dotat cu tot ce-ți trebuie pentru a lucra cu spor. E ideal pentru spațiile deloc generoase ca suprafață, și fiind pentru colț, valorifică la maximum aceste unghiuri de obicei dificile de amenajat. Dotări: blat de lucru pentru laptop, etajere pentru cărți sau dosare. Practic, acest birou e compus din două minibibliotecuțe îmbinate ingenios. Susține o greutate de până la 70 kg.

 +6 www.bonami.ro +6 www.bonami.roPill Emko e acel tip de birou care îți stimulează creativitatea la maximum, deci se adresează celor cu joburi din industria designului de orice tip și din industria cărții. Forma este rotundă, iar biroul e... de suspendat pe perete. Se încadrează categoriei de birou ascuns, Pill Emko stând ascuns într-o piesă de mobilier cu aspect de decorațiune. Sursa de inspirație: o pastilă care-ți ușurează ziua! La interior se regăsesc blatul pentru masa de lucru, dar și mici polițe de aranjat în funcție de nevoile fiecăruia.

 +6 www.bonami.roAngel Cerda Planet reprezintă forma futuristă a biroului masiv, clasic, din lemn natural. Numai că designul se limitează la doar jumătatea din stânga a biroului. În schimb, blatul e suficient de spațios, iar inovația, dincolo de aspect, ține de felul în care s-a obținut stabilitatea acestui birou. O soluție minimalistă de excepție!

Partea bună e că dacă v-a plăcut oricare dintre aceste modele de birou, puteți să-l aveți acasă, fiind disponibil prin magazinul online Bonami.ro.